Zübeyde Hanım Huzurevi’ne Mobilya Firmasından Anlamlı Destek

Zübeyde Hanım Huzurevi’ne Mobilya Firmasından Anlamlı Destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Zübeyde Hanım Huzurevi, bir mobilya firmasının şartsız bağışı sayesinde ortak kullanım alanlarındaki mobilyalarını yeniledi. Yapılan destek, huzurevi sakinlerinin yaşam kalitesini artırarak, huzurevi ortamını daha konforlu bir hale getirdi.

Huzurevinin Ortak Alanları Yenilendi

İzmir Buca Sosyal Yaşam Kampüsü içinde yer alan Zübeyde Hanım Huzurevi, mobilya firmasının sağladığı bağışla büyük bir yenilik yaşadı. Firma, huzurevinin ortak alanlarındaki tüm eşyaları yenileyerek, şartsız bir destek sağladı. Huzurevi Şube Müdürü Cihangir Çetintaş, bu katkının toplumdaki dayanışma kültürünün güzel bir örneği olduğunu belirterek, “Bağış sayesinde huzurevi sakinlerinin yaşam alanları iyileşti, ortak alanların konforu arttı. Bu tür sosyal sorumluluk projeleri kamu kurumları için çok önemli ve umarız bu destekler artarak devam eder” dedi.

Firma Temsilcisi: “Destek Vermek Manevi Huzur Sağlıyor”

Firma temsilcisi Süheyla Oğuz, yapılan bağışla ilgili, “Huzurevinin ihtiyaçlarını belirledik ve yastık, yorgan, koltuk, kanepe, nevresim takımları, çarşaf, aksesuar ve sehpalar sağladık. İnsanlara katkıda bulunmak bizler için manevi bir huzur kaynağı. Diğer kurumları da huzurevlerine, çocuk esirgeme kurumlarına ve hayvan barınaklarına destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Bu anlamlı destek, Zübeyde Hanım Huzurevi’nde yaşayan 400 kişiye daha konforlu bir yaşam alanı sunarken, benzer sosyal sorumluluk projelerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Önceki Haber Başkan Faruk Özlü, Mobilya Fabrikasındaki Çalışmaları İnceledi
Benzer Haberler