Vivense Alışverişinde Keyifli Avantajlar: Uzun Vadeli Kredi, Peşin Fiyata Taksit ve Daha Fazlası!

Vivense Alışverişinde Keyifli Avantajlar: Uzun Vadeli Kredi, Peşin Fiyata Taksit ve Daha Fazlası!

Vivense, evinizin dekorasyonunu yenilemek veya ihtiyaçlarınızı karşılamak için geniş bir ürün yelpazesine sahip olan önde gelen bir markadır. Alışveriş deneyiminizi daha da keyifli hale getirmek ve bütçenize uygun seçenekler sunmak için çeşitli avantajlar ve özel fırsatlar sunuyor. Vivense Showroom'ları ve vivense.com üzerinden yapacağınız alışverişlerde, uzun vadeli alışveriş kredisi seçenekleri, peşin fiyatına taksit imkânları, hediyeler ve ek indirimler gibi cazip avantajlar sizleri bekliyor. Bu avantajlarla dolu dünyaya adım atmak için hemen Vivense'e göz atın ve evinizin görünümünü yenilemenin tadını çıkarın.

36 Ay Vadeli Alışveriş Kredisi

Vivense Showroom'ları ve vivense.com'da alışveriş kredisi ve özel faiz oranları sizleri bekliyor. Anlaşmalı bankaların sunduğu faiz oranlarını ödeme anında kontrol edebilir ve şubeye gitmeden hemen kredinizi kullanabilirsiniz.

Peşin Fiyata Taksit İmkânı

Vivense'den yapacağınız alışverişlerimizde, 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde 2 taksit, 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde 3 taksit, 75.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 4 taksit imkânından yararlanabilirsiniz.

Hediye Çeyiz Seti Fırsatı

50.000 TL ve üzeri Vivense Collection alışverişlerinde, 8.000 TL değerinde çeyiz seti hediye! Ev tekstili ve sofra&mutfak ürünlerinden oluşan 2 farklı çeyiz seti sizleri bekliyor.

%50 İndirim Fırsatı

Seçili Vivense Showroom'larında tüm teşhir ürünlerinde net %50 indirim fırsatı! Kendi çeyiz setinizi oluşturmak için mükemmel bir fırsat sunuluyor.

Ek İndirimler ve Kampanyalar

Showroomlarda nakit veya havale ödemelerine ek %5 indirim, koltuk alımlarında sehpa ve TV ünitelerinde %25 indirim, Luna Bedding alışverişlerinde sepette ek %15 ila %20 indirim gibi pek çok ek avantaj sizleri bekliyor.

Ertesi Gün Teslimat ve Ücretsiz Kurulum

Bazı seçili ürünlerde Bursa, Eskişehir, İstanbul, Kocaeli ve Kütahya illerine özel olarak ertesi gün teslimat seçeneği sunulurken, belirli ürünlerde ücretsiz kurulum fırsatı da mevcut. Bu özel avantajlardan faydalanmak için hemen siz de Vivense Showroom'larını ziyaret edin veya vivense.com üzerinden alışverişinizi tamamlayın!

Önceki Haber Tosunlar Mobilya'nın Sahibi Fazlı Tosun'un Vefatı İlçeyi Yasa Boğdu
Sonraki Haber Asya'nın Mobilya Endüstrisi Dev Buluşması: CIFF 2024
Benzer Haberler