Ünye'de Organize Sanayi Bölgesi'nde Yeni Bir İstihdam Kapısı: Mobilya Fabrikasının Temeli Atıldı!

Ünye'de Organize Sanayi Bölgesi'nde Yeni Bir İstihdam Kapısı: Mobilya Fabrikasının Temeli Atıldı!

Ünye, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) hayata geçirilen yeni bir projenin temel atma töreniyle önemli bir dönemece imza attıyor. OSB'nin 550 dönümlük alanına kurulan ve 6 bin kişiye istihdam sağlayacak olan mobilya fabrikasının temeli, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve birçok katılımcının katılımıyla coşkulu bir atmosferde atıldı.

Ünye'nin 40 yıllık hayali olan OSB, hızla gelişen yatırımlarla birlikte gerçeğe dönüyor. OSB'de faaliyet gösteren bir mobilya firmasının üretim atölyesinin temel atma töreni, ilçede uzun yıllardır süren çabaların ve çalışmaların bir sonucu olarak gerçekleşti.

Törende konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, "Bugün heyecanlı bir gün yaşıyoruz. OSB'nin oluşması ve kamulaştırılmasının ardındaki değerli STK Başkanlarımızla birlikte ciddi çabalar sarf ettik. Ünye'nin 40 yıllık OSB hayali gerçek oluyor. Yeni istihdam kapısı olarak temeli atılan mobilya atölyesinin sahiplerine başarılar diliyorum. Burada hızlı bir şekilde 34'ten fazla fabrikanın faaliyete geçeceğine inanıyorum. Çocuklarımız ve gençlerimiz burada istihdam edilerek aile ekonomisine katkı sağlayacak. Bu proje, gurbete gitmelerini engelleyecek ve yerinde istihdamın önünü açacak" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Ünye'nin ve çevresinin geleceğine oldukça önemli bir katkı sağlayacağı beklenen mobilya fabrikasının temeli resmi olarak atıldı.

Önceki Haber Ünlü mobilya ve dekorasyon markası kapanıyor! Müşteriler şaşkın ve endişeli
Sonraki Haber HKN Mobilya, Nevşehir'de Yeni Şubesini Açtı: Görkemli Törenle Hizmete Giren Mağaza, Açılışa Özel İndirim ve Kampanyalarla Müşterilerini Bekliyor!
Benzer Haberler