Türk Mobilya Üreticileri, Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda Büyük İlgi Gördü

Türk Mobilya Üreticileri, Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda Büyük İlgi Gördü

Türk mobilya üreticileri, Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda büyük bir çıkarma gerçekleştirdi. İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen milli katılım organizasyonuyla 18 firma, dünyanın en büyük mobilya fuarı olarak kabul edilen Guangzhou Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'na (CIFF) katılım gösterdi.

Birlik Başkanı Erkan Özkan, yaptığı açıklamada, mobilya sektörünün güçlü bir başlangıç yaparak geçen yıl elde ettiği istikrarı sürdürdüğünü dile getirdi. Özkan, uluslararası organizasyonların sektör için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, CIFF'a bu yıl 14. kez milli katılım organizasyonu düzenlediklerini ve fuarın oldukça verimli geçtiğini ifade etti. CIFF'un dünya genelinde önemli bir fuar olduğuna dikkat çeken Özkan, Türk firmalarının 1530 metrekarelik alanda ziyaretçilerini ağırladığını ve Çin'in dünya mobilya ihracatındaki önemli konumunu göz önünde bulundurarak bu pazarda varlık göstermek için geniş bir katılım gerçekleştirdiklerine vurgu yaptı.

Fuarda, dünyanın çeşitli ülkelerinden mobilya üreticilerinin klasik ve modern ev mobilyaları, ofis mobilyaları, mutfak ve bahçe mobilyaları, hammaddeler, mobilya aksesuarları ve ev tekstili gibi çeşitli ürünleri sergilendiği söylendi. Türk mobilya üreticileri ise üst düzey mobilyalar, süit mobilyalar ve ev kişiselleştirme gibi çeşitli temalar altında en iyi ürünlerini sergileyerek katılımcıların dikkatlerini üzerine çekti.

Önceki Haber Koltuk Nasıl Temizlenir?
Sonraki Haber Antakya'daki Mobilya Atölyesinde Çıkan Yangın Kısa Sürede Kontrol Altına Alındı: 4 Kişi Dumandan Etkilendi
Benzer Haberler