Sinop’ta Büyük Yangın: 2 Ev, 2 Ahır, 1 Ambar ve 1 Mobilya Atölyesi Kül Oldu

Sinop’ta Büyük Yangın: 2 Ev, 2 Ahır, 1 Ambar ve 1 Mobilya Atölyesi Kül Oldu

Sinop'un Durağan ilçesine bağlı Emirtolu köyünde meydana gelen yangın, 2 ev, 2 ahır, 1 ambar ve 1 mobilya atölyesini kullanılamaz bir hale getirdi. Gece saatlerinde başlayan yangın, rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek diğer yapılara sıçradı.

Yangın Hızla Yayıldı

Bir evde başlayan yangın, rüzgârın etkisiyle hızla yayıldı ve çevredeki yapılara kadar sıçradı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, orman, sağlık, AFAD, jandarma ve YEDAŞ ekipleri sevk edildi. Yangına, Durağan, Boyabat, Sinop ve Alaçam itfaiyeleri ile Orman İşletme'ye ait arazözler ve vatandaşların müdahaleleriyle söndürüldü.

Büyük Panik Yaşandı

Yangın sırasında bölgede büyük bir panik yaşandı. Can pazarının yaşandığı anlarda, vatandaşlar büyük endişe ve korku içerisindeydi. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu yangın kontrol altına alınabildi.

Soruşturma Başlatıldı

Yangının tamamen kontrol altına alınmasının ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yangının çıkış nedeni ve hasarın boyutu ile ilgili detaylı incelemeler devam ediyor.

Sinop'ta meydana gelen bu üzücü olayda, büyük maddi hasar meydana, can kaybı yaşanmaması teselli kaynağı oldu. Yangın sonrası bölgede yaşamın normale dönmesi için çalışmalar sürüyor.

Önceki Haber "İki Taksitle Mobilya Alınmaz" Uyarısı: Üretici ve Tüketici Zorda
Sonraki Haber 2024 Mobilya Trendleri ve Tüketici Eğilimleri: Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan'ın Açıklamaları
Benzer Haberler