Mobilya Sektöründe İhracat Potansiyeli Yükseliyor!

Mobilya Sektöründe İhracat Potansiyeli Yükseliyor!

Türkiye'nin mobilya ihracatının son altı yılda dört kat arttığı kaydedildi. Bu yükselişle birlikte, B2B e-ihracat platformu TurkishExporter, sektöre yönelik birçok ithalat ilanını duyuruyor.

Türkiye genelinde mobilya sektörü, üretimden istihdama kadar her alanda yoğun yatırımlarla hedeflenen ihracat rakamlarını da artırmaya çalışıyor. İhracat rakamlarına bakıldığında, 2018'de 2 milyar 65 milyon dolar iken, 2023'te neredeyse 8 milyar dolara kadar yaklaştığı görülüyor.

Bu başarıyla birlikte, Mauritius gibi ekonomik açıdan örnek gösterilen ülkelerden bile taleplerin gelmeye başladığı görülüyor. Mauritius'tan gelen bir ithalat talebi, TurkishExporter'ın uluslararası ticaretteki önemini bir kez daha kanıtladı. İthalatçı firma, Türkiye'den mobilya satın almak istediğini bildirdi.

İthalatçı firma ile iletişime geçmek isteyen TurkishExporter kurumsal üyeleri, ilana doğrudan teklif sunabilirken, platformu ilk kez kullanacak firmalar, mobil uygulama olan Forie'yi indirerek basic üyelik başvurusunda bulunabilirler.

TurkishExporter ve global markası Forie, Türkiye'nin en büyük markalarından en küçük işletmelerine kadar geniş bir üye tabanına sahip. Bu platform, kullanıcılarına verimli bir e-ihracat deneyimi sunarak birçok ülkenin mobilya sektöründeki ithalatçı listelerini paylaşıyor.

Dünya ticaretinin önemli bir noktası olan TurkishExporter, anlık alım ilanı özelliğiyle birçok ihracat fırsatını kullanıcılara sunmaya devam ediyor. Eğer siz de mobilya sektöründe güçlü bir tedarik ağına sahipseniz, kurumsal üyelik yaparak yüzlerce güncel ithalatçı firmayla iletişim kurabilirsiniz.

Önceki Haber Ankara'da Mobilya Fabrikasında Yangın: İşçiler Dumandan Etkilendi
Sonraki Haber Merik Konağı, Mimarlık ve Mobilya Müzesi Olarak Kültürel Mirasını Sergiliyor
Benzer Haberler