Mobilya Sanayicileri Derneği, Genç Yeteneklere Destek Veriyor

Mobilya Sanayicileri Derneği, Genç Yeteneklere Destek Veriyor

Kıbrıs Türk Mobilya Sanayicileri Derneği, geleceğin mobilya sektörü profesyonellerini desteklemek amacıyla meslek liselerinin mobilya bölümünde okuyan 6 öğrenciye başarı bursu verdi. Dernek Başkanı Hüseyin Ciddi, yaptığı açıklamada, bu adımın gençleri sektöre çekmek ve sektöre nitelikli ara eleman kazandırmak amacını taşıdığını dile getirerek zanaat sahibi öğrencilerin sayısını arttırmak için desteklere ihtiyaç olduğuna dikkat çekti.

Ciddi, bursların bugün öğrencilerin hesaplarına yatırıldığını açıklayarak, Mobilya sektöründe karşılaşılan en büyük sorunlardan biri olan ara eleman eksikliğine dikkat çekmek istediklerini ve bu soruna çözüm bulmak adına başlatmış oldukları başarı bursu programını, ilerleyen yıllarda daha da güçlendirmeyi planladıklarına değindi.

Dernek Başkanı, projenin diğer sektörlere örnek olmasını umut ederken, gençleri meslek liselerinde mobilya bölümünü tercih etmeye teşvik etmenin ve sektöre yeni yetenekler kazandırmanın önemine vurgu yaptı.

Mobilya Sanayicileri Derneği'nin başlattığı başarı bursu programı, genç yetenekleri destekleyerek, sektöre yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Dernek, bu tür inisiyatiflerle gençleri teşvik etmeye ve sektördeki potansiyeli artırmaya devam edeceğini belirtti.

Önceki Haber Lova Yatak, 400x200 cm boyutundaki yatağını Türkiye'nin en büyük yatağı olarak tanıttı
Sonraki Haber Bursa İnegöl'de Mobilya İmalathanesinde Korkutan Yangın!
Benzer Haberler