Mobilya Düğün Kampanyaları Mayıs 2024

Mobilya Düğün Kampanyaları Mayıs 2024

GÜNCELLEME : Haziran 2024 için geçerli mobilya düğün kampanyaları güncellenmiştir. Detaylar için buraya tıklayın.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonunun açılması, çiftlerin yeni bir hayata adım atarken ihtiyaç duydukları mobilyaları temin etme telaşını da beraberinde getiriyor. Bu özel ve heyecanlı dönemde, mobilya sektöründe hizmet veren firmalar, avantajlı düğün paketleri sunarak evlenecek çiftlerin yuva kurma süreçlerini kolaylaştırıyor. Türkiye genelindeki birçok firma, zevke ve bütçeye uygun çeşitli mobilya paketleri ile genç çiftlere cazip seçenekler sunuyor. Mobilya Haber olarak, sektördeki en güncel düğün paketi kampanyalarını ve bu kampanyaların detaylarını sizler için derledik.

Burada derlediğimiz düğün paketleri 11  Mayıs 2024 tarihinde firmaların aktif kampanyalarından oluşmaktadır. Enflasyon durumuna göre firmalar tarafından fiyatlarda değişiklik yapılabilir. Aktif kampanya bilgilerini yazı içindeki firma kampanya detayından inceleyebilirsiniz.

Mobilya alacaksanız ve uygun fiyata getirmek için mobilya düğün kampanyası arıyorsanız en çok talep gören kampanyaları sizin için derledik. Tek tek araştırmak yerine buradan seçin. Zaman kazanın.

Türkiyede en Çok Tercih Edilen Mobilya Düğün Kampanyaları 

Vivense Düğün Kampanyası

Mobilya sektörünün en büyük online satış platformu olan Vivense yeni evlenecekler için 39.999 TL den başlayan düğün paketleri sunuyor.

Lizbon Yaşam Alanı serileri ile koltuk, yatak ve yemek odasını toplam 10 parça olarak 39.999 TL den başlayan fiyatlara alabiliyorsunuz. Tabi alınacak ürün sayısını ve ölçüsünü değiştirdiğinizde fiyat değişiyor. Ama küçük bir dairede yeni evli 2 kişilik bir çift için ideal mobilyalar diyebiliriz.

Vivense Düğün Kampanyası Detayları


 

Cadde Yıldız Düğün Kampanyası

Son zamanlarda adından oldukça söz ettiren online mobilya alışveriş platformu Cadde Yıldız'da oldukça detaylı ve zengin düğün paketleri yer alıyor. Koltuk, Yatak, Yemek odası takımı olarak 95.400 TL den başlayan paketler Ürün malzemesi ve konsepte göre 300.000 TL ye kadar çıkıyor.

Cadde Yıldız Düğün Kampanyası Detayı 

Doğtaş Mobilya Düğün Kampanyası

Modern ev mobilyasında türkiyenin en bilinen markalarından Doğtaş'da yeni evleneceklerin en çok tercih ettiği ürün gruplarından kampanyalı düğün paketleri oluşturmuş durumdadır. 85.000 TL den başlayan düğün paketleri normal mobilyalara göre online siparişlerde extra %10-%15 gibi indirimler ile satın alınabiliyor.

Doğtaş Mobilya Düğün Kampanyası Detayı 

Gündoğdu Mobilya Düğün Kampanyası

Trabzon Merkezli Mobilya üreticisi olan Gündoğdu mobilya hem online siparişlerde hemde mağazalarda geçerli olmak üzere 54.986 TL den başlayan fiyatlara çekirdek ailenin ihtiyacını karşılayacak düğün paketleri sunuyor.

Gündoğdu Mobilya Düğün Kampanyası Detayları

Moda Life Mobilya Düğün Kampanyası

Türkiyenin düğün paketçisi sloganı ile en uygun düğün paketlerini sunan ve bazı modellerde aynı gün teslimat seçeneği dahi sunan ModaLife Mobilyada düğün paketleri 54.970 TL den başlıyor. Alvin Düğün Paketi Oturma Odası, Yatak Odası ve Yemek odası şeklinde üçlü grup 54.970 TL olup yatak ve karyolayı da hediye ediyor. (Genelde mobilya firmalarında Yatak fiyata dahil olmamaktadır.)

Moda Life Mobilya düğün Kampanyası Detayları

Bellona Düğün Kampanyası

Bellona Mobilya birbirine gerçek anlamda alternatif olacak 17 farklı düğün paketi sunuyor. En çok ilgi gören düğün paketinde üçlü grup 78.121 TL olup teslimat ve kurulumuda stok durumuna göre çok hızlı bir şekilde yapmaktadır. Diğer düğün paketlerine alternatif olarak 3lü takım yanında TV üniteside olan Bellona düğün kampanyası en çok tercih edilen düğün paketlerinden birisidir.

Bellona Düğün Kampanyası Detayları

İder Mobilya Düğün Kampanyası

Türkiyede en uygun mobilyaları sunan firmalardan birisi olan İder Mobilya NAkitte 52.205 TL gibi çok uygun fiyata Miss serisi komple takımı sunuyor.  209.00 TL kadar farklı paketleri olan İder Mobilya Nakitte 209.000 TL olan düğün takımını 178.000'e düşmektedir.

İder Mobilya Düğün Kampanyası Detayları

Mobilyam İnegölden Düğün Kampanyası

Tüm türkiyeye ücretsiz nakliye ve kurulum hizmeti sunan Mobilyamİnegölden online mobilya satış platformunda 77.000 TL Koltuk yatak yemek odası şeklinde komple düğün paketi satın alabilirsiniz. İnegöl düğün paketi arıyorsanız inegöldeki firmaları tek tek gezmek yerine Mobilyamİnegölden sitesindeki düğün paketlerini inceleyebilirsiniz.

Mobilyam İnegölden Düğün Kampanyası Detayları

Ev Moda Düğün Kampanyası

İstanbul genelinde mobilya yanında komple ev dekorasyon mağazaları olan Ev Moda 25. yılına özel Verona Sera koleksiyonunda oluşturduğu düğün paketini 69.990 TL ye satıyor. Koltuk yatak ve yemek odası takımı şeklinde olan koleksiyonu direk istanbuldaki mağazalarında  görüp alabilir veya internet sitesinden online olarak sipariş verebilirsiniz.

Ev Moda Düğün Kampanyası Detayları

Enza Home Düğün Kampanyası

Yataş grubunun mobilya markası olan Enza Home Cordell Evlilik Seti ile Cordell Koltuk Takımı, Yemek Odası ve Yatak Odası'nı komple 59.655 TL ye yeni evleneceklere sunuyor. Mobilyalarında tasarım ve kalitenin beğenildiği EnzaHome'un takımlarını enza mağazalarında görüp sipariş verebilirsiniz.

Enza Home Düğün Kampanyası Detayları

Rapsodi Mobilya Düğün Kampanyası

Türkiyenin farklı konsept ve tasarımları ile bilinen Rapsodi mobilya birçok koleksiyonda düğün paketi sunuyor. Sahra Serisi Düğün Paketi97.600 TL den 81.400 TL ye düşüyor ve içerik ve tasarım olarak zengin bir tasarımla yeni evleneceklere güzel bir fırsat sunuyor.

Rapsodi Mobilya Düğün Kampanyası Detayları

MondiHome Düğün Kampanyası

Modern mobilyanın orta sınıfı olarak bilinen MondiHome 6 farklı mobilya grubunda düğün kampanyası oluşturmuş durumda ve Vital Koleksiyonu ile oluşturduğu Vital Evlilik Paketini de 54.195 TL ye sunuyor.

MondiHome Düğün Kampanyası Detayları

İstikbal Düğün Kampanyası

Türkiyenin en eski ve en büyük mobilya markalarından birisi olan İstikbal mobilya bir çok mobilya kampanyası sunarken sadece Alya serisinde düğün paketi kampanyası sunuyor. Alya düğün paketi 99.000 TL den sunan istikbal mobilya aynı zamanda kredi kartına vade farksız taksit seçenekleride sunuyor.

İstikbal Düğün Kampanyası Detayları

Önceki Haber Vizyon Mobilya'dan Yepyeni Evlenme Düşleri!
Sonraki Haber Çifte Fırsat Kampanyası ile Divanev’den Büyük İndirimler!
Benzer Haberler