Milli Yüzücü Defne Bahar’dan Bronz Madalya! Kelebek Mobilya Gururlu

Milli Yüzücü Defne Bahar’dan Bronz Madalya! Kelebek Mobilya Gururlu

2024 yılında Çanakkale Belediyespor’un genç milli yüzücüsü Defne Bahar’a sponsor olan Kelebek Mobilya, sporcuya Balkan Açık Deniz Şampiyonası’nda da desteğini sürdürdü. 

Kelebek Mobilya, spordan sanata birçok alanda adını duyuruyor. “Kelebek bir stildir” sloganıyla yola çıkan marka, 2024 yılından bu yana milli yüzücü Defne Bahar’ın yanında yer alarak yüzmeyle ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılıyor ve her yarışta sporcunun başarısıyla gurur duyuyor ve ortak oluyor.

28-29 Ağustos 2024 tarihlerinde Makedonya’nın Ohrid kentinde düzenlenen Balkan Açık Deniz Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden 11 yaşındaki Defne Bahar, 1.250 metre bireysel yarışta 18:30:00’lık derecesiyle Balkan 6.’sı oldu ve takım yarışlarında Balkan 3.’sü olarak bronz madalyaya sahip oldu.

Defne, 2023 Haziran ayında Türkiye Yüzme Federasyonu’nun belirlediği barajları geçerek Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Sporcu Eğitim Merkezi’ne (SEM) kabul edilen elit sporcular arasına girmeyi başardı. Defne, küçük yaşına rağmen Çanakkale ve çevresinde katıldığı yarışlarda pek çok başarı elde etti; Balıkesir ve Sakarya’daki bölge müsabakalarında dereceler kazandı.

Yüzmeye 3.5 yaşında başlayan Defne, 6-7 Haziran 2024’te Marmaris’te düzenlenen 1000 metre Açık Su Milli Takım seçmelerinde ilk 11’e girerek milli yüzücü unvanını elde etti ve 2019’dan beri Çanakkale Belediyespor adına mücadele ediyor. Aralık 2024’te Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek olan genç sporcuya, Kelebek Mobilya desteğini sürdürerek başarılarına “kanat açmaya” devam ediyor.

Önceki Haber Mobilya Satışı Görünümlü Dolandırıcılık: Mağdurlar 'Dekopasaj Mağdurları' Sayfasında Buluştu
Sonraki Haber Kayseri’de Mobilya İmalathanesinde Yangın: 3 Dükkan Kullanılamaz Hale Geldi
Benzer Haberler