Lova Yatak, 400x200 cm boyutundaki yatağını Türkiye'nin en büyük yatağı olarak tanıttı

Lova Yatak, 400x200 cm boyutundaki yatağını Türkiye'nin en büyük yatağı olarak tanıttı

Lova Yatak, 400x200 cm boyutundaki Türkiye’nin en geniş yatağını 2024 Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergiledi. Avrupa'nın en büyük mobilya fuarı olan IIFF 2024 Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda, sektör liderlerini bir araya getirerek dikkat çekerken, Lova Yatak da yeni ev kozmetiği koleksiyonunu, 2024 sonbahar&kış ev tekstili kreasyonlarını ve yeni uyku grubu ürünlerini ziyaretçilerine sergilemekten geri durmadı. 

Fuarın öne çıkan ürünlerinden biri olan 400x200 cm boyutundaki devasa yatak, fuar ziyaretçileri ve Türkiye'nin başarılı voleybolcuları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Ayça Aykaç, Aslı Kalaç, Kübra Akman, İlayda Uçak, Lila Şengün, Yağmur Karaoğlu ve Hilal Kocakara gibi voleybolculardan bazıları, yatağı yakından inceleyerek deneyimledi.

Lova Yatak, sadece büyüklüğüyle değil, aynı zamanda en son teknolojileri kullanarak üretilen yatak çeşitleri ve özel tasarlanmış Sportive Comfort yatağı ile de dikkat çekti. Doğanlar Mobilya Grubu CEO’su Mustafa Karamemiş, yaptığı açıklamada, "Standımızda sergilediğimiz dev yatağı özellikle vurgulamak istedik. Bu devasa yatağımız, bir takımı rahatlıkla ağırlayabiliyor. Yatak dünyasına ait tüm teknik geri dönüşleri otellerdeki konaklamalardan alabiliyoruz. Bu deneyimlerimizden yola çıkarak, en yüksek rahatlığı kullanıcılarımıza sunmak için çalıştık. Lova Yatak, bu özelliklerini ve teknolojik altyapı kabiliyetini göstermek için Türkiye’nin en büyük yatağını standına taşıyarak ziyaretçilerle buluşturdu” dedi.

Önceki Haber Çilek Mobilya, Kutup İncebay'ı CIS Bölgesi'nden Sorumlu İhracat Genel Müdür Yardımcısı olarak Atadı
Sonraki Haber Mobilya Sanayicileri Derneği, Genç Yeteneklere Destek Veriyor
Benzer Haberler