Kumsmall, dünyanın en modern mobilya fuarına ev sahipliği yapacak

Kumsmall, dünyanın en modern mobilya fuarına ev sahipliği yapacak

Kayseri’de bulunan Kumsmall AVM, 300 bin metrekare kapalı alanıyla dünyanın en büyük ve modern mobilya teşhir merkezi olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Kumsmall AVM ve Kayseri Mobilyacılar Odası Başkanı Ercan Sarıkaya, 8-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Kumsmall Mobilya Fuarı'nın dünyanın en modern mobilya fuarı olacağını ifade etti. 

Sarıkaya, mobilya sektöründe kişiye özel, akıllı evlere uygun, çevreci ve fonksiyonel mobilya gibi yeni trendlerin ortaya çıktığını vurgulayarak, Kumsmall’un üreticilere bu yenilikler doğrultusunda destek verdiğini dile getirdi. Ayrıca, Kayseri’nin mobilya sektöründe hızla gelişerek ulusal ticaretin merkezi haline geldiğini ve uluslararası ticarette de lider olma potansiyeline sahip olduğunu ifade etti. 

Yeni Trendler Kumsmall’da Belirlenecek

Kumsmall AVM'de 350 mağaza bulunduğunu ve yıl boyunca fuar konseptiyle hizmet verdiklerini belirten Sarıkaya, Ekim ayında ilk mobilya fuarını düzenleyeceklerini duyurdu. İlerleyen yıllarda mobilya trendlerinin Kayseri-Kumsmall’da belirleneceğini de ekledi. Ayrıca otel, restoran, cafe mobilyaları, balkon ve bahçe mobilyaları gibi çeşitli fuarlar ve festivaller düzenlemeyi planladıklarını söyledi. Yurtdışından daha fazla alım heyetini Türkiye’ye getirmeyi hedeflediklerine de dikkat çekti.

Önceki Haber Yıldız Trend Lak Panel Koleksiyonu Yenilendi
Sonraki Haber DİMOB, Diyarbakır'ı Mobilya Ticaretinde Bölgesel Merkez Yapmayı Hedefliyor
Benzer Haberler