Kilim Mobilya, Barceló Cappadocia Otelinin Sabit Mobilyalarını Üretti

Kilim Mobilya, Barceló Cappadocia Otelinin Sabit Mobilyalarını Üretti

Kilim Mobilya, İspanyol turizm devi Barceló Hotel Group'un Kapadokya'da açtığı 5 yıldızlı otelinin tüm sabit mobilyalarının üretimini gerçekleştirdiğini belirtti. 99 standart ve 54 loft odadan oluşan bu projede, Kilim Mobilya, yenilikçi Ar-Ge çözümleri ve kaliteli üretim anlayışıyla otel projelerine yenilikçi bir vizyon getirdi. Bu projeyle birlikte marka, yurt dışındaki deneyimini yurt içine taşıyarak, yerel otel projelerinde de yer almaya başladığını gösteriyor.

Kilim Mobilya Genel Müdürü Cihat Şahin, üretim süreçlerinde mükemmeliyetçi bir yaklaşımı benimsediklerini ve her bir ürünün en yüksek kalite standartlarında üretilmesi için büyük özen gösterdiklerini ifade etti. Şahin, markanın sadece Türkiye'de değil, uluslararası alanda da tanınan ve güvenilen bir marka olduğuna dikkat çekti.

Kilim Mobilya ayrıca, projelerinde mock up hizmeti sunarak, zaman, gümrükleme ve taşıma maliyetlerinden de tasarruf sağlıyor. Kilim Mobilya, çevre dostu uygulamalar ve sürdürülebilir malzeme kullanımıyla da dikkatleri çekiyor. Şirketin geliştirdiği Kilim Klik adlı kurulum yöntemi, çevreyi korumaya yardımcı olarak sürdürülebilir üretim anlayışına katkı sağlıyor.

Önceki Haber Çilek Odası Alan Anneler Ürünlerden Çok Memnun
Sonraki Haber Çetmen Mobilya Kimin?
Benzer Haberler