Karabağlar'da Yer Alan Mobilya Akademi, Genç Tasarımcıları Ağırladı

Karabağlar'da Yer Alan Mobilya Akademi, Genç Tasarımcıları Ağırladı

Karabağlar Belediyesi ve İzmir Marangozlar ve Mobilyacılar Odası'nın iş birliği ile hayata geçirilen Mobilya Akademi, genç tasarımcılar için bir araya gelme noktası oldu. İzmir'de gerçekleşen etkinlik, "Genç Tasarımcılar Mobilya Sektörü ile Buluşuyor" başlığı altında ve "Sürdürülebilir Yeni Nesil Mobilya Sergisi" ile katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Etkinlik, Mobilya Akademi Konferans Salonu'nda düzenlendi ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ağaç İşleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Taklacı, İzmir Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Genel Sekreteri Zafer Koç, oda yöneticileri, meclis üyeleri, akademisyenler, tasarım öğrencileri ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Yerel Yönetimlerin Desteği Devam Edecek.

Başkan Selvitopu'nun açılış konuşmasında Mobilya Akademi'nin bu tür etkinliklerle sektöre katkıda bulunmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Mobilya sektörünün Karabağlar için önemine vurgu yaparak, yerel yönetim olarak sektöre desteklerinin devam edeceğini belirtti. Selvitopu, görev süresinin sona ermesine rağmen, ihtiyaç duyulması halinde destek vermeye hazır olduğunu söyledi.

İzmir Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Genel Sekreteri Zafer Koç ve diğer akademisyenler, tasarımın sektördeki önemine ve rekabetçi ticaret ortamında tasarımın rolüne dikkat çekti. Bu buluşma ve sergi, genç tasarımcılara sektörle entegre olma ve yenilikçi tasarımlarını sergileme fırsatı sunarak, mobilya sektörünün geleceğine ışık tuttu.

Önceki Haber Antakya'daki Mobilya Atölyesinde Çıkan Yangın Kısa Sürede Kontrol Altına Alındı: 4 Kişi Dumandan Etkilendi
Sonraki Haber Dijital Çağda Mobilya Alışverişi
Benzer Haberler