İzmir, Mobilya Sektöründe Bir Kez Daha Parlıyor: Mobilya Lansman Günleri!

İzmir, Mobilya Sektöründe Bir Kez Daha Parlıyor: Mobilya Lansman Günleri!

İzmir Mobilya Pazarlamacılar Derneği (İZMOP), 4-10 Mart tarihleri arasında düzenleyeceği Mobilya Lansman Günleri ile büyük bir buluşmaya ev sahipliği yapacağını duyurdu. Kentte faaliyet gösteren 60 mobilya üreticisinin katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlik, Türkiye genelindeki mobilya toptancılarını İzmir'de bir araya getirecek.

İZMOP Başkanı Aşkıner Özcan, yaptığı bir açıklamada, "İzmir'in mobilyasını önce Türkiye'ye, sonra dünyaya tanıtacaklarına inandıklarını" ifade etti. Özcan, sektör temsilcilerinin iddialı ve heyecanlı olduğunu vurgulayarak, "İndirim günleri ile mobilya perakende sektöründe önemli bir hareketlilik sağladık. Lansman günlerimiz, Türkiye genelindeki mobilya toptancılarını İzmir'de buluşturarak ulusal çapta büyük bir etki yaratmayı hedefliyor" dedi.

İZMOP'un, toptan pazarlama sektörünün önde gelen isimlerinin desteğiyle kurulduğunu belirten Özcan, "Bu etkinlik sayesinde sektördeki iş hacmimizi artırmayı ve İzmir mobilyasını hak ettiği değere kavuşturmayı amaçlıyoruz. Tüm sektör paydaşlarını bu anlamlı etkinliğe destek vermeye davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Önceki Haber İnegöl'de Mobilya İmalathanesinde Yangın Paniği!
Sonraki Haber Ünlü mobilya ve dekorasyon markası kapanıyor! Müşteriler şaşkın ve endişeli
Benzer Haberler