İzmir Mobilya Fuarı Başladı!

İzmir Mobilya Fuarı Başladı!

İzmir'de gerçekleşen 35. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı, sektör profesyonellerini yeniden bir araya getirdi. Nobel Expo Fuarcılık ve Efor Fuarcılık tarafından Fuar İzmir'de düzenlenen MODEKO, 62 ülkeden 300'ün üzerinde firmanın katılımıyla kapılarını sonuna kadar açtı. 50 bin metrekarelik sergi alanında, bahçe, ev ve ofis mobilyaları, mobilya aksesuarları, modüler mobilyalar ve yenilikçi ürünler sergilendi.

Nobel Expo Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, fuarın ihracata katkısının her geçen yıl arttığının altını çizdi, bu yıl 62 ülkeden 300'ün üzerinde firmanın fuara katıldığına dikkat çekti. Çelik, beş gün sürecek etkinlikte dünya genelinden birçok alım heyeti ve ziyaretçiyi ağırlayarak, fuarın sektöre olan katkısını önemsediklerini ifade etti. Ayrıca, dünya mobilya sektöründe ticaret hacminin 500 milyar dolara ulaştığını ve Çin'in bu pastadan en büyük payı aldığını belirten Çelik, hedeflerinin dünya liginde ilk 5 ülke arasına girmek olduğunu da paylaştı.

Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen de fuarın yeni ihracat bağlantılarına vesile olmasını umut ettiklerini belirterek, sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri takip eden fuarın, katılımcılara birçok fırsat sunacağını dile getirdi.

Önceki Haber MERCEK'ten 'Mobilya İmalat ve Montaj Kursu'
Sonraki Haber Kahramanmaraş'ta Mobilya İmalathanesinde Patlayan Yangın Hızla Kontrol Altına Alındı
Benzer Haberler