Intermob Fuarı 26. Kez Mobilya Yan Sanayi Sektörünü Buluşturdu

Intermob Fuarı 26. Kez Mobilya Yan Sanayi Sektörünü Buluşturdu

Avrasya’nın en büyük mobilya yan sanayi fuarı olan Intermob, 26. kez İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını aralıyor. Mobilya aksesuarlarından orman ürünlerine, mobilya kimyasallarından döşemelik malzemelere kadar geniş bir yelpazede ürünler sergilenen fuar, 45.000’den fazla ziyaretçiyi ağırlamayı amaçlıyor.

RX Tüyap ve Mobilya Aksesuar Sanayiciler Derneği (MAKSDER) iş birliğiyle düzenlenen fuar, 120 bin metrekarelik alanda yerli ve yabancı katılımcıları bir araya getiriyor. Orman ürünleri, kaplama, mobilya aksesuarları, kimyasallar, boyalar ve döşemelik malzeme gibi çeşitli ürünlerin sergilendiği fuar, Orta Doğu, Avrupa ve Balkanlar gibi bölgelerden gelen katılımcılara yeni iş fırsatları sağlıyor.

Intermob, mobilya yan sanayi sektörünün son yeniliklerini tanıtırken, Türk firmaları uluslararası iş birlikleriyle yeni pazarlara açılma fırsatı elde edebiliyor. Fuar, Türkiye’nin mobilya yan sanayisini dünyaya tanıtarak, sektörün küresel pazarda rekabet gücünü artırıyor. RX Tüyap Genel Müdürü Berkan Öner, fuarın bu yıl 11 salonda 561 firma ve 118 ülkeden 6 bin yabancı ziyaretçi ile gerçekleştirildiğini ifade etti. Öner, Asya ve Amerika’dan gelen ilginin arttığını ve özellikle ABD, Almanya, İtalya, Polonya ve Hindistan gibi ülkelerden daha fazla ziyaretçi beklediklerini dile getirdi.

Önceki Haber 15. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’nda Gençlerin Tasarımları Vitrine Çıkıyor
Sonraki Haber Başkan Faruk Özlü, Mobilya Fabrikasındaki Çalışmaları İnceledi
Benzer Haberler