İnegöl Mobilya Fuarı için Trafik Düzenlemeleri Devreye Girdi

İnegöl Mobilya Fuarı için Trafik Düzenlemeleri Devreye Girdi

İnegöl, mobilya sektörünün nefesini tutmaya hazırlanıyor. Pazartesi günü başlayacak 50. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı öncesinde, şehirde trafik düzenlemelerine hız kazandırıldı. İnegöl Belediyesi, fuarın başlamasıyla birlikte oluşabilecek araç yoğunluğunu azaltmak ve alternatif girişler sağlamak adına önemli adımlar atıyor.

Belediyenin yaptığı açıklamaya göre, MODEF Fuar alanına olan erişimi kolaylaştırmak amacıyla yeni giriş noktaları hayata geçiriliyor. Fuar alanının okullar bölgesine yakın olması sebebiyle oluşabilecek trafiği hafifletmek için Kültür Park girişi ile Ahmet Türkel Çevreyolu Gazi Yaşamkent Sitesi önündeki girişler de araç trafiğine açılıyor.

Belediyenin Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan düzenlemelerle ilgili yaptığı açıklamada: "Şehrimiz, 22-27 Nisan tarihlerinde 50. Uluslararası Mobilya Fuarı'na ev sahipliği yapacak. Binlerce yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırlayacağımız fuar öncesi, trafik düzenlemeleriyle ilgili önlemler aldık. Özellikle fuar alanına olan erişimi kolaylaştırmak adına MODEF Fuar alanına 2 yeni giriş daha oluşturduk. Bu düzenlemelerle birlikte, 19 Nisan Cuma itibariyle fuar alanına ulaşım için toplam 3 farklı giriş noktası bulunacak. Fuar sonrası ise Kültürpark giriş ve çıkışları eski düzenine dönecektir" şeklinde konuştu.

Önceki Haber Esenyurt'ta Mobilya İmalathanesinde Yangın: İki İşçi Dumandan Etkilendi
Sonraki Haber İnegöl Mobilya Fuarı: Sektörün Önde Gelen İsimleri Bir Araya Geldi
Benzer Haberler