HKN Mobilya, Nevşehir'de Yeni Şubesini Açtı: Görkemli Törenle Hizmete Giren Mağaza, Açılışa Özel İndirim ve Kampanyalarla Müşterilerini Bekliyor!

HKN Mobilya, Nevşehir'de Yeni Şubesini Açtı: Görkemli Törenle Hizmete Giren Mağaza, Açılışa Özel İndirim ve Kampanyalarla Müşterilerini Bekliyor!

HKN Mobilya, Nevşehir'de ikinci şubesini görkemli bir törenle açtı. Yapılan açılışla 15 Temmuz Mahallesi, Zübeyde Hanım Caddesi'nde bulunan yeni şubenin hizmete girişi kutlandı. HKN Mobilya, kaliteli mobilyaları en uygun fiyatlarla sunan bir firma olarak, Nevşehir halkının yoğun taleplerini karşılamak amacıyla ikinci şubesini açtı.

Açılış törenine Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş, HKN Mobilya sahipleri Hakan Murzoğlu, Emre Demir gibi birçok davetli katıldı. Yeni konseptiyle Nevşehir'e renk katacak olan HKN Mobilya'nın ikinci şubesi, vatandaşların ilgisini çekti. Açılışa özel indirimlerle dolu mağaza, Nevşehir halkının yoğun ilgisiyle karşılandı.

HKN Mobilya'nın sahipleri Hakan Murzoğlu ve Emre Demir, açılışta yaptıkları açıklamada, "Halkımızın mobilya ihtiyaçlarını en kaliteli ve uygun fiyatlarla karşılamak amacıyla buradayız. Mağazamızın açılışıyla birlikte vatandaşlarımıza özel indirimli ürünler sunuyoruz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyor, mağazamızın Nevşehir'e hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Açılışa özel kampanya kapsamında birçok üründe indirimlerin olduğu duyuruldu ve mağazanın kapıları sonuna kadar halka açıldı. Dresuar takımı 6.999 ₺, masa takımı 80*130 4.999 ₺, ayna görünümlü saat 399 ₺ gibi avantajlı fiyatlarla sunulan ürünler arasında yer alıyor. HKN Mobilya, şık tasarımları, uygun fiyatları ve özel kampanyalarıyla müşterilerini mağazasına bekliyor.

Önceki Haber Ünye'de Organize Sanayi Bölgesi'nde Yeni Bir İstihdam Kapısı: Mobilya Fabrikasının Temeli Atıldı!
Sonraki Haber Bursa'nın mobilya üssünde konkordato patlaması! İnegöl'de faaliyet gösteren 2 mobilya firmasına mahkemeden yeni kararlar!
Benzer Haberler