Enza Home, Hindistan Pazarına İddialı Bir Giriş Yaptı

Enza Home, Hindistan Pazarına İddialı Bir Giriş Yaptı

Enza Home, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de açtığı mağaza ile global büyüme yolunda oldukça önemli bir adım attığını duyurdu. Tasarımcılar ve ünlü markaların buluşma noktası olan MG Road'da açılan bu yeni mağaza, Enza Home’un yurtdışındaki 128. mağazası oldu.

"En Çok Sen" sloganıyla benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, Hindistan pazarına prestijli MG Road bölgesinde açtığı mağazasıyla giriş yaptı. Bu mağaza ile yurtdışındaki toplam mağaza sayısını 128’e kadar, satış noktasını ise 218’e kadar çıkaran Enza Home, kalite, tasarım ve konforu Hindistan’ın hızla büyüyen ekonomisine taşımayı amaçlıyor. Hindistan'daki iş ortağı Avian ile işbirliği içinde olan Enza Home, yeni showroom'unda geniş oturma odası, yemek odası ve yatak odası koleksiyonlarının yanı sıra modern zarafet ve konforu bir araya getiren aksesuarlarını da sergileyecek. Enza Home, bu tasarımlarıyla Hindistan'daki milyonlarca eve girmeyi amaçlıyor.

Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, Enza Home'un Hindistan pazarına girmesiyle global büyüme yolunda önemli bir aşama kaydettiklerini ifade etti. Öztaşkın, "Yurtdışında hızla artan mağaza sayımız ve genişleyen satış noktalarımız, Enza Home’un uluslararası alandaki gücünü ve başarısını pekiştiriyor. Hindistan gibi dinamik bir ekonomide yer almak, global vizyonumuzu daha geniş kitlelere ulaştırma hedefimizi destekliyor. MG Road'da açtığımız bu mağaza, global pazardaki yerimizi daha da sağlamlaştıracak" dedi.

Önceki Haber Çilek Mobilya’dan Mesleki Eğitime Büyük Destek
Sonraki Haber DOĞTAŞ’TAN OKULA DÖNÜŞ HEYECANINI ARTIRACAK YENİ ODA TASARIMLARI
Benzer Haberler