Çilek Mobilya’dan Mesleki Eğitime Büyük Destek

Çilek Mobilya’dan Mesleki Eğitime Büyük Destek

Çilek Mobilya, mesleki ve teknik eğitimi geliştirmeye yönelik başlatılan Sektörel Mükemmeliyet Merkezleri Projesi'ne eğitim desteğinde bulundu. Bu proje, mesleki ve teknik eğitimde kaliteyi artırmayı amaçlıyor. Proje kapsamında seçilen eğitmenler, bilgi ve becerilerini geliştirmek için hem yurt içinde hem de yurt dışında çeşitli eğitimlerden geçecek.

Çilek Mobilya, Bursa İnegöl’deki Hacı Sevim Yıldız Mobilya ve İç Mekân Tasarımı Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden seçilen eğitmenlere, kendi üretim tesisinde sektörel eğitim imkanı sağlayacak. Bu eğitimler, sektörde çalışacak eğitmenlerin gelişimini destekleyerek, mobilya sektörünün geleceğine katkı sağlamayı hedefliyor

Eğitmenlere Yönelik Eğitimler

Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen METEK-III projesi kapsamında, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli’de kurulacak 14 Sektörel Mükemmeliyet Merkezi’nde 25 farklı meslek dalı için eğitmenler tarafından yetiştirilecek. Çilek Mobilya, bebek, çocuk ve genç odası tasarımlarıyla tanınan bir dünya markası olarak, bu eğitmenlere 2 gün süren eğitimler verdi. Eğitimlerde, sektörel ve teknolojik yenilikler, tasarım ve üretim süreçleri ile güncel malzeme bilgileri gibi konular ele alındı. Eğitmenler, bu eğitimler sayesinde Bursa’da kurulacak Mükemmeliyet Merkezi aracılığıyla daha geniş çapta eğitimler alarak, mobilya sektörüne daha nitelikli uzmanlar kazandıracak.

Destekleyen Kurumlar

Bu proje, Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle birlikte yürütülüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü, programın otoritesi ve sözleşme makamı olarak görev yapıyor. Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ise projeye fon sağlayarak katkıda bulunuyor.

Önceki Haber Castamo Mobilya ile Şık Koltuk Takımlarıyla Evinize Estetik Dokunuşlar Katın
Sonraki Haber Enza Home, Hindistan Pazarına İddialı Bir Giriş Yaptı
Benzer Haberler