Ece Vahapoğlu ve Kelebek Mobilya’dan Sağlık için Güç Birliği!

Ece Vahapoğlu ve Kelebek Mobilya’dan Sağlık için Güç Birliği!

Kelebek Mobilya, Kansersiz Yaşam Derneği ile iş birliği yaparak Meme Kanseri Farkındalık Ayı olan Ekim’e dikkat çekiyor. Erken teşhisin ve doğru tedavinin önemine vurgu yapan Kelebek Mobilya, bu projede Wellness ve Yoga Eğitmeni Ece Vahapoğlu ile bir araya geliyor.

Dünya Sağlık Örgütü, 2004 yılında Ekim ayını Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı olarak belirledi. Türkiye’de de bu ay kapsamında çeşitli projeler hayata geçiriliyor. Kelebek Mobilya, Kansersiz Yaşam Derneği ile gerçekleştirdiği proje ile meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekiyor. Proje kapsamında Ece Vahapoğlu, sosyal medya üzerinden paylaşılan videolar ile evde yapılabilecek sağlık kontrolleri ve ameliyat sonrası sağlıklı yaşam önerileri sunuyor.

Kelebek Mobilya Marka Direktörü Serkan Kaplan, projeyle ilgili yaptığı açıklamada, “Meme kanserinde erken teşhis ve doğru tedavi çok önemli. Kansersiz Yaşam Derneği ve Ece Vahapoğlu ile iş birliği yaparak toplumda bu konuda farkındalık yaratmayı hedefliyoruz. Sosyal medya platformlarımızda paylaştığımız video serisiyle, toplumu bilgilendirmeyi ve meme kanseriyle mücadeleye destek olmayı amaçlıyoruz” dedi. Kelebek Mobilya, kadın ve çocukları odağa alan kurumsal projeleriyle toplum sağlığına katkı sağlamayı sürdürüyor.

Önceki Haber Başkan Tugay'dan mobilya sektörüne destek sözü: İzmir'de büyük bir atılım hedefleniyor
Sonraki Haber Kadın isterse başaramayacağı hiçbir şey yok: Mobilya ustalığında uzmanlaştı
Benzer Haberler