Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü: Mobilya Sektörüyle Öne Çıkacak Şehir Olmak İstiyoruz

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü: Mobilya Sektörüyle Öne Çıkacak Şehir Olmak İstiyoruz

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Habertürk Televizyonu’nda canlı yayın konuğu olarak Düzce'deki çalışmalarını ve gelecek dönem projelerini paylaştı. Programda Ela Rumeysa Cebeci ve Habertürk Ankara Temsilcisi Fevzi Çakır’ın sorularını yanıtlayan Özlü, Düzce'nin ticaret potansiyelini artıracak önemli bir projeden söz etti: "Mobilya Kent".

Özlü, Düzce'nin önümüzdeki dönemlerde İnegöl ve Kayseri gibi mobilya sektöründe öncü bir şehir olacağına parmak bastı. Düzce Çevre Düzeni Planı kapsamında, şehrin tarım, turizm, ticaret ve sanayi alanlarında gelecek 50 yılını planladıklarını vurgulayan Özlü, bu doğrultuda "Türkiye Yüzyılında Düzce İçin 100 Proje" kitabında yer alan projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini duyurdu.

Mobilya sektöründe öne çıkmayı amaçladıklarını belirten Özlü, Düzce'nin orman ve ahşap ürünleri sanayisine dayalı, katma değeri yüksek bir sektör olan mobilya sektöründe potansiyelini ortaya çıkaracaklarını söyledi. Bu doğrultuda, TEM Otobanı kenarında büyük bir arazi satın aldıklarını ve projenin planlamasının devam ettiğine parmak bastı.

Özlü, "Düzce, İnegöl ve Kayseri gibi mobilya sektöründe öne çıkan şehirler arasına katılacak. Bu da şehrimizin ekonomik ve ticari dinamiklerini güçlendirecek önemli bir adım olacak" dedi.

Önceki Haber Dijital Çağda Mobilya Alışverişi
Sonraki Haber Mardin Öğrencileri, Hem Eğitim Alıyor Hem de Mobilya Üreterek Geleceğe Hazırlanıyor
Benzer Haberler