“Doğaya Kelebek Etkisi” Fotoğraf Yarışmasının Kazananları Belli Oldu

“Doğaya Kelebek Etkisi” Fotoğraf Yarışmasının Kazananları Belli Oldu

Sürdürülebilirlik ilkesini benimseyen Kelebek Mobilya tarafından düzenlenen "Doğaya Kelebek Etkisi" fotoğraf yarışmasının sonuçları duyuruldu. 3 bin 500 fotoğrafın katıldığı yarışmada, ilk üçe giren fotoğrafların sahiplerine ödülleri takdim edilecek.

Doğa ve topluma yönelik sorumluluk bilinciyle hareket eden sektörün öncü markalarından Kelebek Mobilya, çevre dostu yeniliklerle fark yaratmayı amaçlıyor. Bu amaçla hayata geçirdiği Kelebek Garden ile doğanın güzelliklerini yaşam alanlarına taşıyan marka, sürdürülebilirlik konusunda farkındalık yaratmak için düzenlediği "Doğaya Kelebek Etkisi" fotoğraf yarışmasında sona gelindi.

Yarışma ile katılımcılardan, doğayı koruma bilincine katkı sağlamaları istendi ve gönderilen her fotoğraf doğada bir fidana dönüştürüldü. 

Jüri üyeleri; Fotoğrafçı ve Akademisyen Cem Kıvırcık, ON İletişim Ajans Başkanı İpek Özgüden, Kelebek Mobilya PR ve İletişim Yöneticisi Nergis Aysan, Kelebek Mobilya Tasarım Müdürleri Gürkan Gülturan ve Tayfun Gür ile İletişim Danışmanı Dalım Ayyüce Kaplan tarafından değerlendirilen fotoğraflar arasından ilk üç şu şekilde sıralandı:

1. Aytül Akbaş (Kocaeli)

2. Sema Mermertaş (Trabzon)

3. Meriç Aktar (Hatay)

Yarışmanın jüri üyelerinden Fotoğrafçı ve Akademisyen Cem Kıvırcık, Fotoğraf sanatının doğayla buluştuğu her an, insanın yaratıcılığı ve doğanın güzelliği arasındaki benzersiz etkileşimi gözler önüne seriyor. Gönderilen fotoğraflar teknik, estetik ve kompozisyon gibi temel fotoğraf kriterleri ile yarışma amacına uygunluk kriterleri üzerinden incelikle değerlendirildi. Kelebek Mobilya olarak fotoğraf sanatı odağında doğaya yapmış olduğunuz katkı için çok teşekkür ediyor, bu bağlamda yarışmanızın ve etkinliklerinizin büyüyerek devam etmesini gönülden diliyorum. Fotoğraf yarışmamızın katılımcılarına ve etkinliklerimize katkıda bulunan herkese teşekkür ediyor, sanatın ve doğanın büyüsünün her geçen gün daha da genişleyerek ilerlemesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Önceki Haber Kardeş Sitemiz Fındık Haber Yayında
Sonraki Haber Ezber Bozan Mobilya Tasarım Yarışması'nda Kazananlar Belli Oldu
Benzer Haberler