Çilek Mobilya, Kutup İncebay'ı CIS Bölgesi'nden Sorumlu İhracat Genel Müdür Yardımcısı olarak Atadı

Çilek Mobilya, Kutup İncebay'ı CIS Bölgesi'nden Sorumlu İhracat Genel Müdür Yardımcısı olarak Atadı

Çilek Mobilya, Kutup İncebay'ı CIS Bölgesi'nden Sorumlu İhracat Genel Müdür Yardımcısı olarak Atadı

Türkiye merkezli çocuk mobilya üreticisi Çilek Mobilya, faaliyetlerini Avrupa Bölgesi, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi'nden sonra CIS (Commonwealth of Independent States) Bölgesi'nde de güçlendirmek amacıyla üst düzey bir atama gerçekleştirdi. Şirketin CIS Bölgesi'nden Sorumlu İhracat Genel Müdür Yardımcılığı görevine Kutup İncebay atandı.

Çilek Mobilya'nın Rusya, Belarus, Ukrayna, Moldova, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan, Tacikistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Gürcistan, Ermenistan ve Moğolistan'dan oluşan CIS Bölgesi'nde faaliyet gösterecek olan İncebay, şirketin bu bölgedeki büyüme stratejilerini yönlendirmek için görevlendirildi.

Şirketin Genel Müdürü Muzaffer Çilek, yaptığı açıklamada, "fonksiyonel, güvenli ve kaliteli olanı sunmak" ve "her yerde ve her zaman aynı olmak" prensipleriyle dünyanın farklı bölgelerinde çocukların düşlerini gerçekleştirmek için çalıştıklarını dile getirdi. Ayrıca, bu yıl ihracat yatırımlarına hız verdiklerini ve büyümeye devam edeceklerini ifade etti.

Çilek, şirketin modernleşme çabaları hakkında da bilgi vererek, "Dünya genelindeki faaliyet alanlarımızı genişletirken, üretim tesisimizi daha modern hale getirmek için 25 bin metrekarelik çok katlı modern depo alanımızı faaliyete geçirdik. Hem Ar-Ge Merkezimiz hem de Tasarım Merkezimiz ile ürün geliştirme, süreç ve yazılım geliştirme faaliyetlerimizle katma değerli sonuçlar elde etmeye devam ediyoruz" dedi. Çilek Mobilya, Kutup İncebay liderliğinde CIS Bölgesi'nde güçlü bir varlık oluşturarak global pazardaki rekabet gücünü artırmayı hedefliyor.

Önceki Haber Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda Rekor Ziyaretçi Sayısı
Sonraki Haber Lova Yatak, 400x200 cm boyutundaki yatağını Türkiye'nin en büyük yatağı olarak tanıttı
Benzer Haberler