Çilek Mobilya, AR-GE'ye 34 Milyon Lira Yatırım Yaptı!

Çilek Mobilya, AR-GE'ye 34 Milyon Lira Yatırım Yaptı!

Türkiye'nin tanınmış mobilya şirketlerinden biri olan Çilek Mobilya, AR-GE'ye yönelik önemli bir adım attığını açıkladı. Şirketin Genel Müdürü Muzaffer Çilek, Bakanlık onaylı olarak gerçekleştirilen 34 milyon liralık AR-GE yatırımını duyurdu. 

Muzaffer Çilek, yapılan açıklamada, "2022 yılında 16 milyon 900 bin lira olan AR-GE yatırımımızı 2023'te 34 milyon liraya çıkardık" dedi. Şirketin AR-GE merkezinin bakanlık onayıyla faaliyete geçirildiğine dikkat çeken Çilek, sektöre yön verme misyonları doğrultusunda AR-GE'ye verdikleri öneme parmak bastı. 

Çilek Mobilya, AR-GE merkezinde ürün geliştirme, üretim teknolojileri ve kalite çalışmaları gibi birçok önemli alanda çalışmalarını yürütüyor. Şirket, kendi bünyesinde mühendislik ve yazılım temelli projeler geliştirerek, sektöre katma değer sağlamayı hedefliyor. 

Çilek, AR-GE'ye yapılan bu ciddi yatırımın, şirketin sektördeki öncü konumunu daha da güçlendireceğini belirtti. Çocuk odaları konusundaki uzmanlıklarını sürdürme ve global düzeydeki etkilerini artırma amacıyla AR-GE çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

2015 yılında sektörde bir ilki gerçekleştirerek AR-GE merkezini kuran Çilek Mobilya, 2017'de tasarım merkezini de faaliyete geçirerek, iki önemli merkezi bir arada bulunduran ilk firma olma özelliğini taşıyor. Şirket, 500'ün üzerinde satış noktasında çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor.

Önceki Haber Mardin Öğrencileri, Hem Eğitim Alıyor Hem de Mobilya Üreterek Geleceğe Hazırlanıyor
Sonraki Haber Kıbrıs'ta Mobilya Sektörüne Büyük Buluşma: 2. Mobilya Fuarı Kapılarını Açıyor!
Benzer Haberler