Bursa'nın mobilya üssünde konkordato patlaması! İnegöl'de faaliyet gösteren 2 mobilya firmasına mahkemeden yeni kararlar!

Bursa'nın mobilya üssünde konkordato patlaması! İnegöl'de faaliyet gösteren 2 mobilya firmasına mahkemeden yeni kararlar!

Bursa'nın mobilya merkezi İnegöl'de faaliyet gösteren Ug Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile Urazlife Koltuk Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi, ekonomik zorluklar çektikleri gerekçesiyle konkordato başvurusunda bulundular. Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, bu firmaların konkordato sürelerini uzatma kararı aldı.

Ug Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi için alınan karar uyarınca, 28/02/2024 tarihinden itibaren iki ay süreyle konkordato mühleti uzatıldı. Geçici mühlet süresince verilen tedbirler devam ederken, mahkeme, 19/03/2024 tarihinde saat 14:05'te duruşma yapılmasına karar verdi.

Urazlife Koltuk Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi için ise 01/03/2024 tarihinden itibaren 2 ay süreyle konkordato mühleti uzatıldı. Geçici mühlet içinde alınan tedbirler devam ederken, mahkeme, 19/03/2024 tarihinde saat 14:20'de duruşma yapılmasına hükmetti.

Bu gelişmelerle birlikte, İnegöl'deki mobilya sektöründe yaşanan konkordato süreçleri dikkat çekerken, geçtiğimiz günlerde İnegöl Diriliş Mobilya Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi için alınan konkordato mühleti uzatma talebi reddedilmiş, Arin Yatak Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ise iflas ettiği duyurulmuştu.

Önceki Haber HKN Mobilya, Nevşehir'de Yeni Şubesini Açtı: Görkemli Törenle Hizmete Giren Mağaza, Açılışa Özel İndirim ve Kampanyalarla Müşterilerini Bekliyor!
Sonraki Haber MERCEK'ten 'Mobilya İmalat ve Montaj Kursu'
Benzer Haberler