Bursa'da Yeni Evlenen Çiftlere Büyük Destek!

Bursa'da Yeni Evlenen Çiftlere Büyük Destek!

Bursa'da yaşayan yeni evli çiftlere müjdeli haber geldi! Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal belediyeciliğin önemini vurgulayarak, çiftlere yönelik özel destek projelerini halka duyurdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde de sosyal belediyecilikte önemli adımlar atacaklarına vurgu yaptı.

Aktaş, insanı merkeze alan bir yaklaşımla çeşitli kesimleri destekleyeceklerini ifade ederek, "Yeni evlenecek çiftlerimize düğün salonu temin ediyoruz. Düğün salonu ihtiyacı olmayan çiftlere ise aynı değerde mobilya veya beyaz eşya desteği sağlıyoruz" şeklinde duyuru yaptı.

Toplumun her kesimine sosyal ve sağlık hizmetleri sunarak insan odaklı bir belediyecilik anlayışını benimsediklerini söyleyen Aktaş, "Bu dönemde özellikle farklı kesimler için hazırladığımız destek paketleriyle çalışmalarımızı üst seviyeye taşıyoruz. Yeni evlenecek çiftlerimize düğün salonu, mobilya veya beyaz eşya desteği sağlamak, onların hayatlarına dokunmak adına önemli bir adımdır" sözleriyle müjdelerini sıraladı.

Bursa'da yaşayan evli çiftlerin, belediyenin destekleriyle daha mutlu ve güvende hissedecekleri belirtilirken, bu adımların şehrin sosyal dokusunu güçlendireceği vurgulandı.

Önceki Haber Sosyal Medyada Ucuz Mobilya Tuzağı
Sonraki Haber Ankara Siteler'de Mobilya İmalathanesinde Yangın Paniği
Benzer Haberler