Zsa Zsa Zsu: Mavi Lüksün Yeni Yüzü

Zsa Zsa Zsu: Mavi Lüksün Yeni Yüzü

Zsa Zsa Zsu, heyecan verici ve tutku dolu tasarımlarıyla dikkat çeken bir ev dekorasyonu ve yaşam stili markası olarak yaz sezonuna 'Blue' koleksiyonuyla birlikte merhaba diyor. Bu koleksiyon, sofra takımlarından yatak odası aksesuarlarına, ev dekorasyonundan plaj giyimine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor ve kıyı kasabalarının özgür ve huzurlu atmosferini evlerinize kadar taşıyor.

Deniz Temasıyla Buluşan Lüks

'Blue' koleksiyonu, mavi dünyanın canlı flora ve faunasını lüksle bir araya geliyor. Akdeniz'in sıcak ve konforlu atmosferini yansıtan bu koleksiyon, deniz temasını etnik ve mitolojik sembollerle birlikte yeniden yorumluyor. Derin maviler, beyaz, bej ve ekru tonlarla harmanlanarak güneşin altın sarısı ışıltılarıyla bir araya geliyor.

Marin Tarzının Yeni Yüzü

'Blue' koleksiyonu, hem iç hem de dış mekanlarda kullanılabilecek detaylı ve el yapımı ürünler sunuyor. Portekizli ustalar tarafından tasarlanan sofra grubu, Hindistan ve Vietnam’daki artizanların el yapımı servisleri ve Türkiye'de üretilen plaj ürünleri, bu koleksiyonun dikkat çeken parçaları arasında bulunuyor.

Yeni Mağazalarla Büyüyen Zsa Zsa Zsu

Zsa Zsa Zsu, deneyim odaklı mağaza konseptiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Bodrum'daki ilk mağazasının ardından Çeşme’de 257 metrekarelik, 2 katlı yeni mağazasıyla müşterilerini ağırlayan marka, ev dekorasyonu, ev tekstili, kırlent & kilim, uyku grubu ürünleri ve daha fazlasını sunuyor. Zsa Zsa Zsu, Çeşme'den sonra İstanbul ve Ankara'da açılacak mağazalarıyla hızla büyümeye devam edecek.

Stilinizi Tamamlayın

'Blue' koleksiyonu, yazın enerjisini ve mavi dünyanın canlılığını evinize kadar taşıyor. Bu koleksiyonla, yaşamınıza renk ve canlılık katacak, yazın keyfini çıkaracaksınız. Herakleitos'un “Her şey akar” anlamına gelen “Panta Rhei” ifadesiyle anın tadını çıkarın ve yaşamın güzelliklerini doyasıya hissedin.

Zsa Zsa Zsu’nun yeni 'Blue' koleksiyonu ile bu yaz stilinizi tamamlayın!

Önceki Haber DOĞTAŞ'TAN YENİ MARGO KOLEKSİYONU: EVLERDE KETEN VE KADİFE ZARAFETİ
Sonraki Haber Zsa Zsa Zsu: 5 Yılda 200 Mağaza Hedefiyle Büyüyor
Benzer Haberler