Yurtbay Seramik, UNICERA 2024'te Seramik ve Mobilya Tasarımlarıyla Yerini Alıyor

Yurtbay Seramik, UNICERA 2024'te Seramik ve Mobilya Tasarımlarıyla Yerini Alıyor

Yurtbay Seramik, 4-8 Kasım 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek 36. UNICERA İstanbul Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Mobilya Fuarı'nda yerini alacak. "Doğadan Sanata" temasıyla fuara katılacak olan Yurtbay Seramik, doğa dostu ve sürdürülebilir ürünlerini Salon 5’te H02 numaralı standında sergileyecek. Aynı zamanda mobilya sektöründeki yenilikleri de ziyaretçilere sunulacak.

Türkiye'nin en büyük, dünyanın ise ikinci en büyük ihtisas fuarı olan UNICERA, seramik, mobilya ve banyo mutfak sektörünün önde gelen firmalarını bir araya getirecek. Yurtbay Seramik, fuarda en yeni tasarımlarını ve mobilya ürünlerini tanıtarak, yaşam alanlarını yeniden şekillendirme ve global iş birlikleri gerçekleştirme fırsatları sunmayı amaçlıyor.

"Doğadan Sanata" teması ile hazırlıklarını sürdüren Yurtbay Seramik, çevre bilinci ve sürdürülebilirlik konularına odaklanarak, mobilya tasarımlarında da doğaya olumlu katkılar yapmayı amaçlıyor. Firma, küresel iklim krizine dikkat çekmek için 2024 yılında başlattığı 100 bin tohum projesini de fuarda devam ettirecek. Fuara gelen her ziyaretçi için doğaya bir tohum bırakılacak.

Ayrıca fuarda, 12. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri Yarışması'nın duyurusu yapılacak ve mobilya tasarımıyla ilgilenen öğrencilere yarışma hakkında bilgi verilecek. Yurtbay Seramik, fuarda Türkiye ve dünya genelinde seramik ve mobilya sektörünün gelişimine katkı sağlamayı ve Türk seramiğine olan ilgiyi artırmayı amaçlıyor.

Önceki Haber Gabba Home Mobilya Mağazası Görkemli Bir Törenle Açıldı
Sonraki Haber Yıldız Entegre, SICAM 2024 Fuarı'nda Büyük İlgi Gördü
Benzer Haberler