Yıldız Trend’den Şıklığıyla Dikkat Çeken Lüks

Yıldız Trend’den Şıklığıyla Dikkat Çeken Lüks

Yıldız Entegre, orman ürünleri sektörünün liderlerinden biri olarak mutfak, banyo ve tüm iç mekân mobilyaları için ilham veren Lüks Akrilik Kapak Panel ailesine 8 yeni mat renk katıldı.

Yıldız Trend markasıyla hem profesyoneller hem de tüketiciler tarafından tercih edilen Kapak Panel Koleksiyonu, birbirinden özel renk ve desen seçenekleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Mutfak, banyo ve diğer iç mekân mobilyalarında kullanılabilen Lüks Akrilik Kapak Panel serisi, yeni eklenen 8 mat renk ile daha da zenginleşmiş durumda.

Bu yeni renkler, Kar Beyaz, Beyaz, Krem, Açık Gri, Ekru Gri, Gri, Koyu Gri ve Siyah olarak sunuluyor. Antibakteriyel, çizilmeye, sararmaya ve ev kimyasallarına karşı dayanıklı olan bu kapak paneller, yüzey parlaklığı, derin renk efekti ve kusursuz mat görünüm sağlıyor.

Yeni mat lüks akrilik renkler, pürüzsüz mat yüzeyleri ve parmak izi tutmayan teknolojisiyle estetik ve performansı bir araya getiriyor. Yüksek darbe ve çizilme direnci, kolay temizlenebilir yapısı, solmaya ve kimyasallara karşı dayanıklılığı sayesinde yaşam alanlarına yenilik katıyor.

Önceki Haber Doğtaş’tan Evlenecek Çiftlere Dekorasyon Fikirleri
Sonraki Haber Tepe Home'dan Küçük Balkonlar İçin Büyük Dekorasyon Fikirleri
Benzer Haberler