Yıldız Entegre, Ekonomiye Fayda Endeksi'nde Altın Lig'e Yükseldi

Yıldız Entegre, Ekonomiye Fayda Endeksi'nde Altın Lig'e Yükseldi

Yıldız Entegre, Türkiye İtibar Akademisi'nin hazırladığı 2024 Ekonomiye Fayda Endeksi'nde Altın Lig'e girerek, sektöre ve topluma yaptığı katkıları bir kez daha ortaya koydu. Türkiye’nin en büyük 27. sanayi şirketi olan Yıldız Entegre, 80'den fazla ülkeye ihracat yaparak, sürdürülebilirlik ilkesini temel alıyor ve "Sürdürülebilir İyiliğin İzinde" mottosuyla faaliyetlerine devam ediyor.

130 yılı aşkın tecrübesiyle orman ürünleri sektöründe hizmet veren Yıldız Entegre, bu yıl Altın Lig'de yer alarak, topluma sağladığı fayda ve yönetim performansı açısından büyük bir başarıya sahip oldu. Türkiye genelinde yapılan geniş çaplı bir araştırma ile hazırlanan Ekonomiye Fayda Endeksi, her yıl toplumsal fayda, güvenilirlik ve yönetim becerisi gibi alanlarda en iyi markaları belirliyor. 

Yıldız Entegre, 3.000’den fazla çalışanıyla Türkiye, Romanya ve Slovenya’da bulunan üretim tesisleriyle faaliyetlerine devam ediyor ve ihracat başarısıyla Türkiye'nin ekonomik gelişimine önemli katkılarda bulunuyor. Şirket, aynı zamanda çevreye ve topluma karşı sorumluluk bilinciyle binlerce ağaç dikiyor ve çevre dostu projelerde yer alıyor. 

Yıldız Entegre'nin Ekonomiye Fayda Endeksi'nde Altın Lig'de yer alması, şirketin sektördeki lider konumunu ve topluma sunduğu sosyal ve ekonomik faydaları bir kez daha teyit ediyor.

Önceki Haber Fındık Fiyatı Neden Düşük? Yada gerçekten düşük mü?
Sonraki Haber Türk Mobilya Sektöründen İhracat Atağı: Fas ve Hindistan Hedefte
Benzer Haberler