Yıldız Entegre, Doğadan İlham Alan Tasarımlarıyla 26. Intermob Fuarı’nda Yer Aldı

Yıldız Entegre, Doğadan İlham Alan Tasarımlarıyla 26. Intermob Fuarı’nda Yer Aldı

Yıldız Entegre, köklerini doğadan alan tasarımlarıyla sektörün önemli etkinliklerinden biri olan 26. Intermob Fuarı’na katıldı. Türkiye ve dünya çapında orman ürünleri sektörünün lider markalarından olan Yıldız Entegre, bu yıl 12-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenen fuarda The Root Kapsül Koleksiyonu ile dikkatleri üzerine çekti. 

Doğadan İlham Alan Tasarımlar

Yıldız Entegre, fuarda sergilediği The Root Koleksiyonu ile doğadan aldığı ilhamı tasarımlarına yansıttı. Şirketin köklerinden ilham alarak geliştirdiği koleksiyon, doğanın güzelliklerini yaşam alanlarına taşıyarak kalıcı bir değer yaratmayı amaçlıyor. Sergi alanında, köklerinden kopmadan büyüyen zeytin ağaçları ve doğanın eşsiz armağanlarından hazırlanan “Natura” içeceği ile ziyaretçilere bütünsel bir deneyim sunuldu.

Pro-Clean Teknolojisi ile Temizlikte Yeni Dönem

Yıldız Entegre, fuarda ayrıca yeni nesil temizlik teknolojisi Pro-Clean’i tanıttı. Titiz Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirilen bu teknoloji, MDFLAM/SUNTALAM yüzeylerinin kolayca temizlenmesine olanak tanıyor ve kimyasal temizlik ürünlerine ihtiyaç duymuyor. Serenity, Hinterland ve Milenyum serileri ile üretilen yüzeyler, ovalamaya gerek kalmadan temizlenerek ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Sektöre Yeni Soluk Getiren Ürünler

Fuar boyunca Yıldız Entegre’nin kapı, parke ve panel ürün gruplarındaki yenilikçi tasarımlar da tanıtıldı. Fuarın ikinci gününde seçili mimarlık ofislerinden davet edilen mimarlara, firmanın 2025 Global Lifestyle ve Tasarım Trendleri doğrultusunda geliştirdiği ürünler detaylı olarak iletildi.

Yıldız Entegre, köklerinden aldığı ilhamla geliştirdiği yenilikçi ve sürdürülebilir tasarımlarıyla fuarda büyük beğeni topladı ve sektördeki öncü konumunu bir kez daha pekiştirdi.

Önceki Haber Kastamonu Entegre, 26. Intermob Fuarı'nda Yenilikçi Tasarımlarıyla Göz Doldurdu
Sonraki Haber Çilek Mobilya, Yenilikçi Tasarımlarıyla Furnishings & Design İstanbul’da Sahne Alıyor
Benzer Haberler