Yıldız Entegre’den Mimar ve Tasarımcılara İlham Kaynağı: Yıldız Entegre Studio Açıldı

Yıldız Entegre’den Mimar ve Tasarımcılara İlham Kaynağı: Yıldız Entegre Studio Açıldı

Orman ürünleri sektöründe Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olan Yıldız Entegre, mimar ve tasarımcılara ilham verecek yeni showroomu Yıldız Entegre Studio’nun açılışını gerçekleştirdi.

Yenilikçi Showroom ile İlham Veren Deneyim

Yıldız Entegre Studio, mimarlar ve tasarımcılar için güncel yenilikler ve ürünler hakkında bilgi alabilecekleri bir deneyim merkezi olarak hazırlandı. Bu yeni showroomda, Yıldız Entegre’nin Yıldız Trend, VarioClic, TerraClick ve Variodor gibi markalarına ait popüler ürünlerin yanı sıra, Ar-Ge çalışmalarının sonucu olan yeni ve trend ürünler de yer alacak.

Açılış Konuşmaları

Açılış töreninde konuşan Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, “Sektöründe dünyanın en büyük 10 şirketi arasında yer alan Yıldız Entegre’nin başarısını ve büyümesini sürdürülebilir kılmak için üretim ve pazarlama odaklı yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Uzun soluklu Ar-Ge çalışmaları neticesinde ürettiğimiz yenilikçi ürünlerle sektör trendlerini belirliyoruz. Bu ürün portföyümüzü mimar ve tasarımcı dostlarımıza daha yakından tanıtmak amacıyla açtığımız Yıldız Entegre Studio’nun nice başarılı çalışmalar için ilham kaynağı olmasını diliyoruz” ifadeleriyle stüdyonun amacına yönelik açıklamalarda bulundu.

Mimarlara Özel Çalışma Ortamı

Yıldız Entegre Genel Müdür Yardımcısı Melike Alkan ise, “Yıldız Entegre Studio, sektörümüzün bugünü ve geleceğine yaptığımız çok değerli bir yatırım. Mimar ve tasarımcılara ilham kaynağı olmasını arzu ettiğimiz Yıldız Entegre Studio, yaratıcı düşüncelerin buluştuğu ve estetikle fonksiyonelliğin harmanlandığı özel bir mekân olacak. Bu özel mekânın, mimar ve tasarımcıların özgün vizyonlarını paylaşabilecekleri, yeni iş birlikleri oluşturabileceğimiz, mobilya ve tasarım dünyasına yön verecek fikirlerin filizleneceği bir platform olsun istiyoruz”  sözleriyle açılışı gerçekleştirdi.

Yıldız Entegre Studio, mimar ve tasarımcılar için hem bir bilgi merkezi hem de ilham verici bir mekân olarak sektöre katkı sağlamayı amaçlıyor.

Önceki Haber Kelebek Mobilya 2024 Yaz Trendlerini Tanıttı
Sonraki Haber Divanev Mobilya Kimin?
Benzer Haberler