Yeni Eğitim Dönemine Özel Yataş Bedding İndirimleri Başladı

Yeni Eğitim Dönemine Özel Yataş Bedding İndirimleri Başladı

Yataş Bedding, yeni eğitim-öğretim yılına özel indirim kampanyası ile öğrencileri desteklemeye devam ediyor. Öğrencilere özel yatak, baza ve başlık setleri 10.699 TL’den başlayan fiyatlarla sunulurken, 3’lü set alımında Triola uyku setleri 1.299 TL’den başlayan fiyatlarla Yataş Bedding mağazalarında sizlerle buluşmayı bekliyor.

48 yıllık tecrübesiyle Türkiye’nin lider uyku markası olan Yataş Bedding, öğrencilere kaliteli uyku sunmak için özel setler hazırladı. İyi bir gece uykusunun okul başarısına katkı sağladığı bilinciyle hareket eden Yataş Bedding, öğrenciler için rahat ve şık yatak-baza-başlık setlerini uygun fiyatlarla satışa çıkartıyor. 15 Eylül’e kadar devam edecek kampanya kapsamında, seçili öğrenci setleri 10.699 TL’den, yatak-baza-başlık 3’lü set alımlarında ise Triola uyku setleri 1.299 TL’den başlayan fiyatlarla sunulacak.

Yataş Bedding, yeni eğitim döneminde öğrencilerin daha zinde ve başarılı bir başlangıç yapmasına katkı sağlamak amacıyla, kaliteli uyku ürünlerini cazip fiyatlarla sunmaya devam ediyor.

Önceki Haber Lova Yatak’tan Öğrencilere Özel Kampanya! Uygun Fiyatlarla Rahat Uyku Fırsatı
Sonraki Haber Yataş’tan Eylül Fırsatları Başladı!
Benzer Haberler