Yaz Uykularında Serinliğin Yeni Adı: Yataş Black Ice Yatak

Yaz Uykularında Serinliğin Yeni Adı: Yataş Black Ice Yatak

Yataş Bedding, yaz aylarında sıcak hava ve terleme nedeniyle uyku sorunları yaşayanlar için özel olarak tasarladığı Black Ice Yatak serisini tanıtıma çıkartıyor. Bu yeni yatak, yüksek hava geçirgenliği sayesinde ısıyı dağıtan Visco Jel katmanı, bakır molekülleriyle vücut ısısını yatak yüzeyine yayan Yataş’a özel Copper Cool teknolojisi ve uykuya dalmayı kolaylaştıran Ice Touch kumaşıyla, sıcak yaz gecelerinde serin ve rahat bir uyku imkânıyla buluşturuyor.

Yataş Bedding, 48 yıllık deneyimiyle Türkiye’de uyku trendlerini belirlemeye devam ediyor. Black Ice Yatak, içerisinde bulunan üç kat serinletici katman sayesinde yazın boğucu sıcaklarından kurtulmanıza yardımcı oluyor. Visco Jel içerikli sünger katman, yüksek hava geçirgenliğiyle vücut sıcaklığını düşürürken, Copper Cool teknolojisi vücut ısısını yatak yüzeyine yayıyor. Ayrıca, Ice Touch kumaşı uykuya dalma süresini kısaltarak ferah bir uyku deneyimi sunuyor. Terlemeyi azaltarak uyku bölünmelerinin önüne geçen bu yatak, yaz gecelerinde aradığınız konforu sağlıyor.

Black Ice Yatak, Yataş’a özel 2.1 ProPocket yay sistemi ile donatılmış olup, bel ve sırt bölgesine ekstra bir destek sağlıyor. Standart paket yaylara göre daha sert olan bu sistem, eşlerin birbirlerinin dönüş hareketlerinden etkilenmesini önleyen Freezone teknolojisiyle kesintisiz bir uyku deneyimi vadediyor. Çift taraflı kullanılabilen Black Ice Yatak, kışlık yüzeyinde bulunan Woolmark yün ile sıcak bir uyku ortamı yaratıyor.

Black Ice Yatak ile birlikte sunulan Black Ice Başlık ve Baza, siyahın asaletini yansıtan yalın tasarımıyla yatak odalarına şıklık katıyor. Black Ice Baza, geniş ve kullanışlı iç hacmiyle ekstra depolama alanı sağlarken, Black Ice Puf yuvarlak hatları, başlıkla uyumlu biyeleri ve metal ayakları ile baza ve başlığı tamamlıyor. Bu set, yatak odanızın estetiğini mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

Önceki Haber Milli Voleybolcu Zehra Güneş’li Puffy Sporcu Yatağı Reklam Filmi Yayında
Sonraki Haber Rani Mobilya İlk Mağazasını İstanbul'da Açtı
Benzer Haberler