Yataş Grup, Fortune 500 Listesinde Mobilya Sektörünün Lideri Oldu

Yataş Grup, Fortune 500 Listesinde Mobilya Sektörünün Lideri Oldu

Fortune Türkiye Dergisi'nin, Türkiye'nin en büyük 500 şirketini belirlediği 2023 yılı Fortune 500 Türkiye Araştırması sonuçlarını duyurdu. 

Mobilya ve yatak sektörünün önde gelen firmalarından Yataş Grup, bu yıl listede 31 basamak yükselerek 161. sıraya yerleşti. Yataş Grup, mobilya sektöründe birinci olmayı başardı.

2023 sonuçlarına göre Yataş Grup, 13,5 milyar TL net satış rakamıyla dikkatleri üzerine çekti ve sektördeki diğer mobilya ve yatak şirketlerini geride bıraktı.

Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, bu başarıyı değerlendirerek, "Fortune 500 listesinde her yıl yükselmeye devam ediyoruz. Bu başarı, sunduğumuz kaliteli ürün ve hizmetlerin, yenilikçi yaklaşımlarımızın ve ekibimizin özverili çalışmalarının bir sonucudur. Kayseri ve Ankara fabrikalarımızda kendi elektriğimizi üretmek için güneş enerjisi yatırımı yaptık. Bu yatırımı yıl sonunda tamamlayarak 2025 yılında ilk sonuçlarını almayı hedefliyoruz. E-ticaret alanında da teknolojik yatırımlarımıza devam ediyoruz. 2022 ve 2023 yıllarında fabrika, mağaza, tesisler, yeni depo ve SAP altyapısı için toplamda 1 milyar TL yatırım yaptık. Gelecekte de daha iyisini hedefleyerek çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Önceki Haber Mobilya Döşeme Sektöründe İş Fırsatları Giderek Çoğalıyor
Sonraki Haber Mobilya Alımında Kredi Kartı Taksit Sayısı Artacak mı?
Benzer Haberler