Yataş Bedding’den Süleymaniye’de 111. Mağaza Açılışı

Yataş Bedding’den Süleymaniye’de 111. Mağaza Açılışı

Yataş Bedding, Süleymaniye’nin prestijli alışveriş merkezlerinden Majidi Mall’da 111. mağazasını hizmete açtı. Yeni mağaza, geniş ürün yelpazesi ve modern konseptiyle bölgedeki müşterilere konforlu ve kaliteli bir uyku deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Türkiye’nin lider uyku markası olan Yataş Bedding, 48 yıllık tecrübesiyle “uyku dünyasını” şekillendirmeye devam ediyor. Irak'taki varlığını daha da güçlendiren marka, Süleymaniye’deki bu yeni mağazasıyla büyümesini sürdürüyor. Açılış törenine Yataş Grup Uluslararası Satışlar ve Operasyon Direktörü Selim Dumani, Uluslararası Satışlar Bölge Müdürü Dinçer Şentürk, Süleymaniye Valisi Dr. Haval Abubakir ve diğer yerel yetkililer katılım sağladı.

Yataş Bedding’in yeni Süleymaniye mağazası, ev tekstili, yatak, baza, başlıklar ve oda kokuları gibi pek çok uyku ürününü müşterilerin beğenisine sunuyor. Modern sergileme alanlarıyla dikkat çeken mağaza, hem görsel olarak hem de fonksiyonel açıdan fark yaratıyor. Yataş Bedding, yenilikçi ve konforlu ürünleriyle Süleymaniye halkının uyku kalitesini artırmayı amaçlıyor.

Önceki Haber Evleri Sanat Eserine Dönüştüren Kelebek Mobilya'nın Armin Koleksiyonu
Sonraki Haber Enza Home, Bağdat'ta 110. Mağazasını Açtı
Benzer Haberler