Wobilimoda Mobilya AVM, İnegöl Mobilya Fuarı'nda Büyük İlgi Gördü

Wobilimoda Mobilya AVM, İnegöl Mobilya Fuarı'nda Büyük İlgi Gördü

İnegöl Mobilya Fuarı'nın heyecan verici atmosferinde parlayan bir yıldız olarak, Wobilimoda Mobilya AVM, göz kamaştıran oldukça büyük bir ilgiyle karşılandı. Fuarın 22-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiği bu dönemde, İnegöl'ün önde gelen mobilya alışveriş merkezi, adeta ziyaretçi akınıyla karşılaşıldı.

Wobilimoda Mobilya AVM Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Yılmaz, fuar sürecinin dolu dolu geçtiğine değinirken, AVM'nin tam 32157 ziyaretçiyi ağırladığını vurguladı. Yılmaz, "124 üyemiz, fuar öncesinde olduğu gibi bu yıl da yepyeni modeller ve çalışmalarla hazırlıklarını tamamladı. Wobilimoda Mobilya AVM, adeta moda trendlerinin kalbinde atıyor. Fuar öncesi ve süresince gerçekleştirdiğimiz reklam çalışmaları ve kampanyalarımızla İnegöl mobilyasına değer katmaya devam ediyoruz" şeklinde süreci anlattı.

Zengin ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla öne çıkan Wobilimoda Mobilya AVM, fuar sürecinde de oldukça başarılı bir çizgi sergiledi. İnegöl Mobilya Fuarı'nda sergilenen son trendler ve yenilikler, Wobilimoda'nın ziyaretçileriyle buluşarak alışveriş deneyimini zenginleştirdi.

Gelecek dönemlerde de müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektördeki öncü konumunu sürdürmeyi hedefleyen Wobilimoda Mobilya AVM, başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor.

Önceki Haber Zümra Dekor'dan Anlamlı Adım: Şehit ve Gazi Yakınlarına Ücretsiz Mobilya Kurulumu Hizmet
Sonraki Haber Kahramanmaraş'ta Mobilya Fabrikasında Yangın Çıktı: Zarar 30 Milyon Lira!
Benzer Haberler