Vivense'den Kaçırılmayacak Fırsat: Zip Limiti ile 18 Aya Kadar Taksit Seçeneği!

Vivense'den Kaçırılmayacak Fırsat: Zip Limiti ile 18 Aya Kadar Taksit Seçeneği!

Mobilya, ev ve bahçe dekorasyonunda ihtiyaç duyduğunuz her şeyi Vivense'den kolayca satın alabilirsiniz. Koltuk takımlarından yemek masalarına, sandalyelerden sehpalara kadar geniş ürün yelpazesi ile Vivense.com, Vivense Mobil Uygulama ve Vivense Showroomları'nda Zip alışveriş kredisini kullanarak alışveriş yapın, bütçenize uygun ödeme planlarıyla rahat edin.

Hayalinizdeki Evi Uygun Taksitlerle Döşeyin

Evini yenileyenler ve yeni evlenecekler için mükemmel fırsat kapınıza geldi! Vivense'de Zip limitinizi kullanarak alışverişlerinizi 18 aya kadar taksitlendirin, üstelik taksitlerinizi 3 ay erteleme avantajıyla birlikte rahat rahat ödeme fırsatına sahip olabilirsiniz!

Kampanya Detayları

- Kampanya, Vivense Showroom'larında Zip Finansman A.Ş. tüketici kredisi kullanılarak yapılan 100.000 TL'ye kadar olan alışverişlerde geçerli.

- 3, 6, 9, 10, 12, 15 ve 18 ay vade seçenekleri için aylık faiz oranları belirlenmiş.

- Zip Finansman A.Ş., faiz oranlarında değişiklik yapma, kredi talebini reddetme, ek belge isteme ve gerekli durumlarda müşteri limitini düşürme veya iptal etme hakkına sahip.

- Kampanyaya Aydın Didim, İzmir Şirinyer, Aksaray ve Antalya Sanayi Showroomları dahil değil.

- Vivense Teknoloji Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. ve Zip Finansman A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı iptal etme hakkını kendinde saklı tutar.

Zip limitinizi kullanarak hayalinizdeki ev dekorasyonunu şimdi gerçekleştirin, esnek ödeme planları ve taksit erteleme fırsatından yararlanma imkanını kaçırmayın!

Önceki Haber "Haftanın Yıldızlı Ürünü" Kampanyası: Latte Koleksiyonunda Hafta Sonuna Özel %20 İndirim!
Sonraki Haber Weltew Home'dan Okula Dönüş Fırsatı: Tüm Genç Odalarında %15 İndirim!
Benzer Haberler