Vakko Home ile Yazın Enerjisi Evlerde

Vakko Home ile Yazın Enerjisi Evlerde

Vakko Home, yaz mevsiminin enerjisini evlerinize taşıyan özel koleksiyonlarını sunuyor. Doğanın renklerinden ilham alan tasarımlar, evinize şıklık ve keyif katacak parçalarını sizlerle buluşturuyor. 

Zamansız Şıklık

Vakko Home, yeşil, mavi ve beyaz tonlarında dekoratif parçalarla evinize zarif bir dokunuş katıyor. Özel tasarım yastıklar, kumaşlar, dekoratif aksesuarlar, sofra takımları ve yatak örtüleriyle yaz mevsiminin pozitif enerjisini yansıtıyor. Ayrıca, hasır örgü sandalyeler ve motifli dekoratif objeler de koleksiyonda yerini alıyor.

Huzur Veren Ambiyans

Vakko Home’un dekorasyon ürünleri, huzur dolu bir atmosfer sağlıyor. Ahşap mobilyalar, klasik çizgili desenler ve sezonun favorisi hasır örgü sandalyelerle evinizde yazın enerjisini her zerrenizde hissedebilirsiniz. Bahçe ve deniz kenarında kullanabileceğiniz şezlong ve bahçe mobilyaları da seçenekler arasında yer alıyor.

İlham Veren Sofralar

Vakko Home, rengarenk ve soft tonlarda tasarlanmış sofra ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Motifli bardaklar, porselen yemek takımları ve dekoratif tabaklarla sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçireceğiniz sofralar kurabilirsiniz. Bu ürünler, aynı zamanda harika hediye seçenekleri de sunuyor.

Konforlu ve Şık Ev Tekstili

Vakko Home, yatak odası ve banyo için birbirinden şık tekstil ürünlerini sizlerin zevkinize sunuyor. Keten ve pamuk kumaşlardan üretilen nevresim takımları, yatak örtüleri, havlu takımları ve şık peştemaller ile evinize konfor ve zarafet katabilirsiniz.

Vakko Cruise

Tekneler için özel olarak tasarlanan Vakko Cruise koleksiyonu, dayanıklı ve çok amaçlı ürünler sunuyor. Marin temalı sofra takımları, masa örtüleri ve dekoratif objelerle teknede de şıklığı yakalayın. Ünlü tasarımcı Giovanna Locatelli tarafından elde üretilen paslanmaz çelik aksesuarlarla tamamlanan bu koleksiyon, zamansız bir zarafet sunuyor.

Vakko Home'un yaz koleksiyonuna, Vakko mağazalarından ve https://www.vakko.com/home adresinden ulaşabilirsiniz. Ev ve teknenize yazın enerjisini getirin!

Önceki Haber Çilek Mobilya'nın İletişim Danışmanlığı Görevini Lobby İletişim Üstlendi
Sonraki Haber Nurus Calma, Amerika'nın En Büyük Mobilya Fuarı Chicago NeoCon'da Tanıtıldı
Benzer Haberler