Ürdün, Türk Mobilya Üreticilerine Yönelik Talebiyle Dikkat Çekiyor

Ürdün, Türk Mobilya Üreticilerine Yönelik Talebiyle Dikkat Çekiyor

Ürdün'de faaliyet gösteren bir ithalat firması, Türkiye'den kent mobilyaları almak istediğini duyurduğu bir ilan yayınladı. Bu firma, Asya, Afrika ve Avrupa'yı birleştiren stratejik bir merkez konumunda olan Ürdün'ün ticaret ve iletişim kanallarında oldukça önemli bir rol oynuyor. Ürdün'ün ekonomisinin ithalata açık olması, Türk mobilya üreticileri için büyük bir fırsat sunuyor.

Ürdün'deki bu ithalatçı firma, ilanını dünya ticaretinin merkezi haline gelen TurkishExporter platformunda bildirdi. İlanında, Türkiye'den çeşitli kent mobilyaları satın alacaklarına yer verdi.

Bu fırsattan yararlanmak isteyen TurkishExporter kurumsal üyeleri, ilan üzerinden doğrudan teklif sunabilecekler. Ayrıca, platformu ilk defa kullanacak firmalar, mobil uygulama olan Forie'yi App Store veya Google Play'den indirerek üyelik başvurusu oluşturabilirler.

TurkishExporter ve global markası Forie, mobilya sektöründeki yüzlerce toptancı ve ithalatçı şirketin verilerini "Forie Databank" aracılığıyla üyeleriyle paylaşarak verimli bir e-ihracat deneyimi sunuyor.

Dünya ticaretinin bu önemli buluşma noktası, anlık alım ilanı özelliğiyle sayısız ihracat fırsatı sunmaya devam ediyor. Eğer mobilya sektöründe sağlam bir tedarik ağına sahipseniz, TurkishExporter'da kurumsal üyelik yaparak yüzlerce güncel ithalatçı firmaya ulaşabilirsiniz.

Önceki Haber Burgan Yatırım, DGNMO-Doğanlar Mobilya için Hedef Fiyatını Açıkladı: Endeks Üstü Getiri Bekleniyor
Sonraki Haber Mobilya KDV Oranı Nedir?
Benzer Haberler