Türk Mobilya Aksesuarları, Macaristan'da Talep Gördü!

Türk Mobilya Aksesuarları, Macaristan'da Talep Gördü!

Mobilya sektöründeki güçlü performansıyla adından her zaman söz ettiren Türk firmaları, şimdi de Macaristan pazarında önemli bir fırsat yakaladı. Macaristan merkezli bir mobilya şirketi, Türkiye'den mobilya aksesuarları ve parçaları satın almak üzere harekete geçtiğini açıkladı.

Macaristan'ın mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektöründe faaliyet gösteren bir ithalatçı firma, TurkishExporter platformu aracılığıyla Türk mobilya üreticilerine yönelik bir ilan yayınladı. Firma, Türk mobilya sektörünün kalitesine güvenerek, mobilya aksesuarları ve parçaları için Türk üreticileriyle birlikte iş birliği yapmayı planlıyor.

20 yılı aşkın bir süredir Macaristan mobilya sektöründe faaliyet gösteren bu ithalatçı firma, TurkishExporter'ın sunduğu olanaklarla Türk mobilya üreticileri ile doğrudan iletişim kurma fırsatı sunuyor. TurkishExporter kurumsal üyeleri, ilan üzerinden tekliflerini ileterek bu ihracat fırsatını değerlendirebilme imkânına sahipler.

Türk mobilya üreticileri, bu fırsatı kaçırmamak adına TurkishExporter'ın mobil uygulaması olan Forie aracılığıyla ilgili firmayla iletişim kurabiliyor ve başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Forie, App Store ve Google Play'den indirilebiliyor ve bu sayede platforma ilk kez katılacak firmalar da basit bir üyelik başvurusu yapabiliyorlar.

TurkishExporter ve global markası Forie, mobilya sektöründeki yüzlerce toptancı ve ithalatçı şirketin verilerini "Forie Databank" aracılığıyla üyeleri ile buluşturarak etkili bir e-ihracat deneyimi sunuyor. Türkiye'nin her köşesinden en küçük işletmelerden büyük markalara kadar geniş bir üye ağına sahip olan TurkishExporter, mobilya sektöründeki tedarikçilere yönelik bu benzersiz fırsatları sunarak dünya ticaretinin önemli bir noktasında bulunan Türk firmalarını desteklemeye devam ediyor. Siz de bu avantajlı platforma katılarak yüzlerce güncel ithalatçı firmaya ulaşabilir ve mobilya sektöründeki ihracatınızı güçlendirebilirsiniz.

Önceki Haber Doğanlar Mobilya, 2024'ü "İhracat Yılı" İlan Etti: Amerika, Avrupa ve Türk Cumhuriyetleri Hedefleniyor
Sonraki Haber BİMAŞ Plastik Sanayi A.Ş, Batman'dan Çıkarak Sınırları Aştı: Plastik Mobilyalarını İtalya, Yunanistan ve Amerika'ya İhraç Ediyor!
Benzer Haberler