Tuna Ofis Mobilyaları, Orgatec 2024’te Yenilikçi Tasarımlarını Sergileyecek

Tuna Ofis Mobilyaları, Orgatec 2024’te Yenilikçi Tasarımlarını Sergileyecek

Tuna Ofis Mobilyaları, kullanıcı ihtiyaçlarına uygun ve tasarımın evrensel değerlerini koruyan ofis çözümleri ile 22-25 Ekim 2024 tarihlerinde Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenecek Orgatec 2024 fuarına katılım sağlayacak. 700'den fazla katılımcı ve 50 binden fazla ziyaretçinin yer alacağı fuarda, Tuna Ofis Mobilyaları, “Çalışmanın Yeni Vizyonu” (New Visions of Work) teması altında sürdürülebilir ve akıllı çalışma alanları sunan yenilikçi ofis mobilyalarını görücüye çıkarttı.

Bu yıl, “Work. Evolved.” temasıyla fuarda yer alacak olan Tuna Ofis Mobilyaları, ofis yaşamının değişen ihtiyaçlarına cevap veren akıllı ve çevre dostu tasarımlarını sergileyecek. Fuarda, dünya çapında sektör liderleri ve uzmanlar, çalışma alanlarının geleceği üzerine ilham verici konuşmalar ve panellerle katkı sağlayacak. Tuna Ofis Mobilyaları da bu etkinlikte, akıllı teknolojilerle donatılmış ve çevre dostu ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacak.

Geniş bir ürün yelpazesi ile katılacak olan Tuna Ofis Mobilyaları, ofis mobilyalarının çalışma alanlarını nasıl dönüştürdüğünü gözler önüne serecek. Markanın sergileyeceği tasarımlar, geleneksel ofisleri modern, verimli ve ilham verici mekanlara dönüştürmeyi amaçlayan yenilikçi çözümleri yansıtacak. "Work. Evolved." temasıyla Tuna Ofis Mobilyaları, iş dünyasının değişen dinamiklerine uyum sağlayan ve evrim geçirmiş çalışma ortamları yaratma vizyonunu ortaya koyacak.

Önceki Haber Engince Mobilya’nın Öncü Mağazası Masko’da
Sonraki Haber Luva Concept: Modern ve Yenilikçi Mobilya Anlayışı
Benzer Haberler