Tepe Home İkinci Outlet Mağazasını Ankara Göksu’da Açtı

Tepe Home İkinci Outlet Mağazasını Ankara Göksu’da Açtı

Türkiye'nin önde gelen mobilya ve dekorasyon markalarından Tepe Home, ikinci outlet mağazasının açılışını Ankara Göksu’da gerçekleştirdi. Tepe Home Göksu Mağazası, şık ve fonksiyonel tasarımları uygun fiyatlarla sunarak ev dekorasyonunda yenilik arayanlara hitap ediyor.

Tepe Home, geniş ürün yelpazesiyle bir evin tüm dekorasyon ihtiyaçlarını tek bir noktada karşılıyor. Göksu’daki yeni outlet mağazasında farklı tarzlara uygun, sık sık yenilenen ve cazip fiyatlarla satışa sunulan mobilya ve dekorasyon ürünleri yer alıyor. Sezon sonu ve indirimli ürünlerle tüketicilere avantajlı alışveriş imkânı sağlanıyor.

Mağazanın açılışı hakkında konuşan Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, Beytepe’deki outlet mağazalarına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle Göksu’da ikinci mağazayı açma kararı aldıklarını belirtti. Çapan, “Tecrübemiz, yerli üretimimiz ve müşteri odaklı anlayışımızla uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri yeni mağazamızda sunmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Kaliteli ve estetik mobilyaları uygun fiyatlarla bulabileceğiniz Tepe Home Göksu mağazasını ziyaret ederek, sürekli yenilenen ürünleri keşfedebilirsiniz.

Önceki Haber Fabco Outdoor: Doğanın Keyfini Şıklık ve Konforla Buluşturan Marka
Sonraki Haber Çilek Mobilya: Hedefimiz Çocuk Mobilya Markası Olarak Dünyaya Yayılmak ve 1000 Mağazaya Ulaşmak
Benzer Haberler