Suudi Arabistan, Türk Mobilya Aksesuarlarını Tercih Ediyor!

Suudi Arabistan, Türk Mobilya Aksesuarlarını Tercih Ediyor!

Türk mobilya sektörü, Suudi Arabistan pazarında önemli bir adım atıyor. Suudi bir ithalatçı firma, Türkiye'nin mobilya aksesuarlarını tercih ederek bu alanda işbirliği arayışına girdiğini açıkladı. Bu firma, Türkiye'nin önde gelen e-ihracat platformu TurkishExporter üzerinden talebini de iletti.

Suudi ithalatçı, Türk mobilya aksesuarlarına olan ilgisini TurkishExporter platformunda yayınladığı bir ilanla açıkladı. Bu ilanla birlikte, Türk mobilya üreticileri, Suudi Arabistan pazarında kendilerine yeni bir ticaret kapısı bulmuş oldular.

TurkishExporter, geniş üye ağıyla Türk mobilya üreticilerine ihracat kapıları açarken, Forie adlı mobil uygulaması aracılığıyla bu ticaretin kolaylaştırılmasını da sağlıyor. Platform, mobilya sektöründeki toptancı ve ithalatçı firmaların verilerini kullanıcılarıyla buluşturarak işbirliklerinin de önünü açıyor.

Eğer siz de mobilya sektöründe bir tedarik ağına sahipseniz, TurkishExporter üzerinden kurumsal üyelik alarak yüzlerce güncel ithalatçı firma ile iletişime geçebilir ve ihracatınızı daha geniş kitlelere ulaştırabilirsiniz.

Önceki Haber Çeyizden Mobilyaya Satışlarda Taksit Sınırı Dönemi
Sonraki Haber Doğanlar Mobilya 2023'te 8,8 Milyar TL Gelir Elde Etti
Benzer Haberler