Soyserin Grup Lajivert Genç Odası, İzmir'de İkinci Mağazasını Açtı

Soyserin Grup Lajivert Genç Odası, İzmir'de İkinci Mağazasını Açtı

Bebek, çocuk ve genç odası takımları üreten ve ihraç eden Soyserin Grup'un markası Lajivert Genç Odası, İzmir'deki ikinci mağazasını Kısıkköy'de halka açtı. Menderes ilçesindeki mobilya imalatçı ve satıcılarının yoğun olarak bulunduğu bu bölgede açılan mağaza, yaklaşık 1000 metrekarelik iki katlı bir alanda hizmet verecek. Mağazada çeşitli bebek, çocuk ve genç odası takımları müşterilerin beğenisine sunuluyor.

"Bekleme Süresi Yok"

Soyserin Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Efe Soyserin, Türkiye genelindeki 130'uncu mağazalarını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Kayseri'de 40 bin metrekarelik alanda üretim yaptıklarını ve bebek, çocuk, genç odası takımları, yatak, baza, başlık ve tekstil gruplarının yanı sıra yatak örtüsü ve halı ürettiklerini anlattı. Stoklu çalıştıklarını vurgulayan Soyserin, "Bekleme süresi yok. İzmir, önemli bir yer, metropol bir şehir. İzmir halkını gerçekten çok seviyoruz. Böyle güzel bir markayı İzmir'e ikinci kez kazandırdığımız için mutluyuz" sözleriyle duygularını dile getirdi. Ayrıca, ürünlerin yeni teknolojilere ayak uydurduğunu, lüks komodin gruplarında kablosuz şarj özelliğinin bulunduğunu ve tüm modellerin patentli olduğunu da belirtti. Şu anda 60 ülkeye ihracat yaptıklarına da değindi.

"7 Yıl Garanti Desteği"

Mağazanın ikinci şubesinin sahibi Osman Engin, Kısıkköy'de yapılan fizibilite çalışmalarının ardından bölgede ciddi bir potansiyel gördüklerini dile getirdi. İzmir halkını mağazalarına davet eden Engin, Türkiye'nin tüm illerinde mağazalarının bulunduğunu da belirtti. Mağazada 60'a yakın modelin bulunduğunu ve ürün kalitelerinin kıtaları aştığını vurgulayan Engin, "Birçok ülkede varız. İngiltere, Almanya, Malta, Azerbaycan'ı söyleyebilirim. Fabrikamızın verdiği ürüne 7 yıl garanti desteği sunuyoruz. Kullanılan fren, çekmece ve ray sistemlerine ömür boyu garanti veriyoruz çünkü Türkiye'nin en iyi markalarıyla çalışıyoruz." dedi. Mağazanın açılışına özel indirimler ve hediyeler sunduklarını belirten Engin, yatak odası alanlara yatak, genç odası alanlara ise sandalye hediye ettiklerini ve yüzde 30'a varan indirimler yaptıkları müjdesini de verdi.

Açılış törenine Soyserin Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Soyserin, firma yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Önceki Haber Elite Meubles'ten Fransa'da Büyük Bahar Kampanyası
Sonraki Haber Weltew Home Kimin?
Benzer Haberler