Son Gün Fırsatı Kaçırmayın!

Son Gün Fırsatı Kaçırmayın!

Kelebek Mobilya olarak, evinizi daha şık ve konforlu hale getirmek için Haziran ayının son fırsatlarını sizlerle buluşturuyor. “Seni Anlayan Tasarımlar” kampanyasıyla tüm ürünlerde ekstra %20’ye varan indirim fırsatları sunuyor. Bu eşsiz fırsatlar, mağazalar da ve web sitesinde sizleri bekliyor!

Ekstra %20’ye Varan İndirim ve 9 Taksit Fırsatı

Haziran ayının son fırsatları kapsamında, tüm kampanyalara ek olarak ekstra %20’ye varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Üstelik bütçenizi zorlamadan alışveriş yapabilmeniz için 9 taksit seçeneği sağlıyor. Ev dekorasyonunda hayal ettiğiniz değişiklikleri yapmak için şimdi tam zamanı!

Online Alışveriş Kolaylığı ve Uzman Mimarlarla Görüşme

Evinizin konforundan ayrılmadan, web sitemiz aracılığıyla alışveriş yapmanın keyfini çıkarın. Uzman mimarlarımızla online görüşmeler yapabilir, mağazamızı sanal ortamda gezebilir ve ürünlerimizle ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Sadece birkaç tıklama ile evinizi yeniden tasarlamak ve dilediğiniz mobilyalara sahip olmak artık çok kolay!

Son Gün Fırsatı Kaçırmayın

Bu benzersiz fırsatı kaçırmamak için acele edin! Kampanyamız 28-30 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli ve stoklarla sınırlı. Son gün 30 Haziran! Detaylı bilgi ve daha fazlası için en yakın Kelebek mağazasını ziyaret edebilir veya https://www.kelebek.com/ inceleyebilirsiniz.

Unutmayın, bu Haziran ayında Kelebek’te sizi anlayan tasarımlar ve eşsiz fırsatlar sizi bekliyor! Şimdi alışveriş yapın ve evinize yepyeni bir dokunuş kazandırın!

Önceki Haber WELTEW HOME'DAN TATİLE GÖTÜREN MUHTEŞEM KAMPANYA!
Sonraki Haber Kelebek Mobilya, Müşterilerini Muhteşem Hediyelerle Buluşturuyor!
Benzer Haberler