ŞOK'ta Mobilya ve Elektronik Ürünlerde Büyük İndirim!

ŞOK'ta Mobilya ve Elektronik Ürünlerde Büyük İndirim!

ŞOK marketin 24-30 Temmuz 2024 tarihleri arasındaki aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu haftanın öne çıkan ürünleri arasında uygun fiyatlı mobilyalar ve elektronik ürünler bulunuyor. Genç odası dekorasyonunu yenilemek veya sıfırdan kurmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunulacak.

Mobilya ve Elektronikte Cazip Fırsatlar

ŞOK marketin her hafta düzenlediği aktüel ürün kampanyaları, bu hafta da tüketicilere uygun fiyatlarla kaliteli mobilya ürünleri sunuyor. 24-30 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada mobilya ve elektronik ürünlerde büyük indirimler yer alacak. Genç odası mobilyalarından ev elektroniğine kadar birçok ürünü uygun fiyatlarla bulmanız mümkün olacak.

Evler Yenileniyor

Bu haftanın kataloğunda en dikkat çeken ürünler mobilyalar. Genç odası takımları ve dekorasyon ürünleri, şık ve modern tasarımlarıyla dikkatleri çekiyor. ŞOK market, uygun fiyatlı ve estetik mobilyalarla evlerinizi yenilemenize yardımcı olacak.

Elektronik Ürünlerde Kaçırılmayacak Fırsatlar

Mobilyaların yanı sıra, elektronik ürünlerde de büyük indirimler sizleri mağazalarda bekliyor. Televizyon, elektrikli ev aletleri, telefon ve tablet gibi birçok ürün indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. Teknolojiyi yakından takip edenler için cazip fırsatlar ŞOK market raflarında yerini alacak.

Çarşamba Fırsatları

Bu hafta ŞOK aktüel kataloğunda öne çıkan ürünler arasında Ikili Yastık Kılıfı 99,95 TL, Çok Amaçlı Çanta Büyük Boy 149 TL, Kadın Erkek Çift Toka Terlik 75 TL, Kadın Pijama Takımı 249 TL, Balkon Tipi Çamaşır Kurutmalık 249 TL ve Seyahatte Bebek ve Aksesuarları 299 TL'den satışa çıkacak.

Muhteşem Fırsatlar

ŞOK marketin bu hafta sunduğu cazip teklifler ve indirimler devam ediyor. Kütahya Porselen İnci Yemek Seti 1.299 TL, Arzum Çay Makinesi 1.299 TL, Sinbo Tam Otomatik Espresso Makinesi 2.999 TL, Kahve ve Süt Köpürtücü 119 TL ve Cam Brosil Yaka Simli Kupa 149 TL'den satılacak.

Uygun Fiyatlı Temizlik Ürünleri

Dolabınızı doldurmak ve banyo ürünleri almak isteyenler için de fırsatlar var. Köpük Sabun Çeşitleri 49,90 TL, Familia Naturel Kağıt Havlu 16'lı 155 TL, Cif Sprey Ultra Hız Banyo Mutfak 59,50 TL'den satışta olacak.

ŞOK marketin 24-30 Temmuz tarihleri arasındaki aktüel ürünler kampanyasından yararlanmak için mağazalara uğramayı unutmayın.

Önceki Haber Weltew Home'dan Büyük Kampanya! Zip Finansman İş Birliği ile 15 Aya Kadar Taksit İmkanı
Sonraki Haber MONDİ HOME'da Büyük Yaz İndirimi!
Benzer Haberler