Siesta Mobilya 2023'te de İhracat Lideri Oldu

Siesta Mobilya 2023'te de İhracat Lideri Oldu

Türkiye'nin ilk plastik bahçe mobilya markası Siesta, ihracat ve yatırımlarıyla bu yıl da Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) ilk 1000 ihracatçısı arasındaki yerini koruyarak sektörde liderliğini devam ettiriyor.

İhracatta Yine Zirvede

TİM rakamlarına göre, plastik mobilya sektöründe en çok ihracat yapan firma olarak ön plana çıkan Siesta, 2023 yılında da TİM’in ilk 1000 ihracatçı firması arasında yerini aldı. Ayrıca, kimyevi maddeler sektöründe en başarılı 100 firma arasında da bulunarak yatırımlarına hız kesmeden sürdürüyor.

Güçlü Büyüme ve Yeni Hedefler

Siesta Mobilya, pek çok ülkede depo alanlarını genişleterek ve yeni mağazalar açarak 2025 yılına güçlü bir şekilde giriş yapmaya hazırlanıyor. 2023 yılını 40 milyon dolarlık ihracatla kapatan Siesta, özellikle ABD pazarındaki büyümesini hız kesmeden devam ettiriyor. 

ABD ve Güney Amerika'da Büyüme

ABD’nin Florida eyaletindeki Miami şehrinde bulunan geniş depo alanıyla tüm siparişlere hızlı yanıt veren Siesta Mobilya, Güney Amerika pazarında da büyük ilgi görüyor. Meksika, Şili, Arjantin ve Kolombiya gibi ülkelerde önemli bir ivme yakalayan Siesta, 2025 yılında ABD’de daha da büyümeyi amaçlıyor.

Siesta Mobilya, global arenada adını duyurmaya ve sektördeki liderliğini pekiştirmeye devam ediyor.

Önceki Haber Doğanlar Mobilya'dan Büyük Hamle: İstikbal ve Bellona İçin Hazırız!
Sonraki Haber Koçtaş Bodrum'da 5. Mağazasının Açılışını Gerçekleştirdi
Benzer Haberler