Portekiz, Türk Ofis Mobilyaları İçin Talepte Bulunduğunu Yayınladı

Portekiz, Türk Ofis Mobilyaları İçin Talepte Bulunduğunu Yayınladı

Portekiz’den bir firma, Türkiye’nin en büyük e-ihracat platformu TurkishExporter aracılığıyla Türk mobilya üreticilerinden ofis mobilyaları talep ettiğini duyurdu. 

Mobilya, kâğıt ve orman ürünleri sektörü, Türkiye genelinde üretim ve istihdam alanında yatırımlar yaparak ihracat hedeflerine ulaşmak için çalışıyor. Bugün ise Türk mobilya sektörü, ihracatta hızlı ilerlemeye devam ederken Portekiz’den yeni bir talep aldığı görüldü. Portekizli ithalatçı firma, TurkishExporter platformuna bıraktığı ilanla Türkiye’den ofis mobilyaları ithal etmek istediğini duyurdu.

TurkishExporter kurumsal üyeleri, bu ilana doğrudan teklif sunabiliyor. İlk kez platformu kullanacak firmalar ise, platformun mobil uygulaması olan Forie’yi App Store ve Google Play’den indirerek üyelik başvurusu yapabiliyor.

TurkishExporter ve global markası Forie, mobilya üreticilerine geniş bir yelpazede üyelik seçenekleri sunarak yüzlerce toptancı ve ithalatçı firmanın verilerini “Forie Databank” üzerinden paylaşıyor. Dünya ticaretinin buluşma noktası olan TurkishExporter, anlık alım ilanı özelliğiyle sayısız ihracat fırsatları sunmaya devam ediyor. Mobilya sektöründe sağlam bir tedarik ağına sahip firmalar, kurumsal üyelik yaparak bu fırsatlardan yararlanabiliyor.

Önceki Haber Yüzyıllık Mobilya Devi İflasını Açıkladı: Yüzlerce İşçi İşsiz Kalıyor
Sonraki Haber Mobilya Devi 94 Şubesini Kapattı: İflasın Eşiğinde
Benzer Haberler